29.08.2024, 15:18

Осіннє взуття для жінок: модні, класичні та зручні моделі 2024 року

Ольга Даниленко | Все новости автора

Коли листя забарвлюється в золото, а повітря стає свіжим, саме час подумати про оновлення гардероба до нового сезону. Від класичних черевиків до модних кросівок — восени 2024 року серед трендів ви зможете вибрати все, що вам потрібно. Давайте поринемо в стилі, які дозволять вам почуватися комфортно та стильно у прохолодні місяці.

стильне жіноче взуття

Черевики різних дизайнів

Черевики — must-have для жіночого гардеробу в період міжсезоння. Шкіряне оздоблення забезпечить міцність та стійкість до мінливих погодних умов, а також гладкий бездоганний силует. В інтернет-магазині Miraton ви можете купити черевики жіночі шкіряні різних моделей:

  • армійські берці;
  • мотоциклетні боти;
  • козаки у ковбойському стилі;
  • класичні ботильйони та ін.

Поєднуйте черевики відповідного дизайну із джинсами або спідницею-міді для вишуканого образу. Або виберіть спортивну естетику, скомбінувавши мотоботи або челсі з джоггерами.

Лофери з ланцюжком

Лофери — фантастичне поєднання класики та моди. Металевий декор додає нотку лоску, тому такі туфлі ідеально підходять як для повсякденної, так і для ділової обстановки. Щоб отримати солідний аутфіт, розгляньте можливість поєднання цих лоферів із брюками прямого крою або класичною спідницею.

Високі чоботи

Чоботи з халявою до коліна є втіленням елегантності та практичності. Витончений дизайн з підборами робить їх ідеальними для різних випадків: від неспішної прогулянки до виходу на червону доріжку. Уникайте їх поєднання із надмірно неформальним одягом, наприклад, зі спортивними штанами, оскільки довершений стиль чобіт може суперечити розслабленому вбранню.

високі чоботи

Туфлі на підборах з відкритою п'ятою

Слінгбеки базового кольору на підборах — ідеальний вибір взуття для теплої ранньої осені, що уособлює елегантність та комфорт. Гладка, лакована обробка та загострений носок додають елемент шику, роблячи їх підходящими як для офісу, так і для виходу у світ. Середня висота каблука гарантує, що вони будуть досить зручними для носіння протягом дня.

Масивні кросівки

Снікерси на товстій підошві все ще актуальні у 2024 році. Вони стануть ключовим елементом модного образу, поєднуючи зручність і стиль. Біла підошва додасть спортивного відтінку будь-якому аутфіту, що робить їх ідеальними для кежуал-виходів. Поєднуйте снікерси на платформі з джинсами та вільним светром для отримання невимушеного луку.

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн пропонують позачасовий вигляд із сучасною родзинкою. Витончена пряжка та перемичка на щиколотці роблять їх універсальним доповненням до будь-якого гардеробу, придатним для образів, що випромінюють ретро-шик. Щоб посилити їхню розкішну привабливість, поєднуйте ці туфлі зі спідницею міді або брюками по фігурі.

Чоботи з тисненням під крокодила

Взуття з поверхнею, що імітує шкіру рептилій, — вишуканий вибір жіночого взуття на осінь 2024 року. Текстурована шкіра та витончений силует додадуть нотку розкоші будь-якому образу. Поєднуйте їх з мініспідницею або шортами для створення шикарного осіннього образу.