02.09.2024, 22:10

Синоптик назвала регіони України, в яких 3 вересня може дощити

Марина Гончар | Все новости автора
впавр

Завтра, 3 вересня, Україна зустріне погоду з різними метеорологічними умовами: частина країни млітиме від сонячної та сухої погоди, а деякі регіони можуть насолодитися дощами.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передає Час Пік.

Дощі ймовірні на південному сході країни, включно з територією Криму.

Ввечері дощова смуга може простягнутися від Рівненської області до Чернівецької області, де опади супроводжуватимуться грозами.

Попри це, більшість території України залишатиметься під впливом сухої та ясної погоди, яка сприятиме проведенню часу на свіжому повітрі.

Температурний режим теж відзначається контрастністю.

У східних областях, а також на Дніпропетровщині й Полтавщині температура вдень буде найнижчою, сягатиме +26...+29 градусів. Решта регіонів відчуватимуть спеку, адже тут стовпчики термометрів піднімуться до +29...+32 градусів.

Синоптик також попереджає про можливі сильні пориви вітру у східних та центральних областях. Місцями вітер може досягати швидкості 15-20 метрів за секунду, що потребує обережності з боку місцевих мешканців та водіїв.

Столиця України, Київ, 3 вересня насолоджуватиметься сухою погодою з температурою повітря близько +29...+30 градусів.

Однак, вже на наступний день, 4 вересня, очікується невелике зниження температури.

Таким чином, українцям варто підготуватися до різноманітних погодних умов, але переважно радіти теплій і сонячній погоді, яка обіцяє домінувати в більшості регіонів.

Читайте також:

"Копійка" йде в минуле: НБУ змінює назву монет

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: