27.09.2024, 08:28

Нестабільний зв'язок та дефіцит ліків: життя в окупованому Рубіжному

У тимчасово окупованому Рубіжному на Луганщині продовжують відчуватися наслідки війни: місцеві жителі повідомляють про звуки вибухів, продаж переоформленої нерухомості за завищеними цінами та недостатній рівень медичного обслуговування.

Про це мешканці міста повідомляють на регіональних пабліках, передає Час Пік.

За інформацією одного з місцевих жителів, зв'язок та інтернет у місті залишаються недоступними для більшості населення. Хоча деякі фірми встановлюють підсилювачі сигналу, зв'язок все одно нестабільний або зовсім відсутній, і неясно, коли ситуація зміниться.

Глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Артем Лисогор також поділився інформацією про стан медицини у регіоні. Протягом понад двох років у Рубіжному діяв лише один аптечний пункт, де можна було придбати ліки. У вересні відкрився ще один, але дефіцит медичних препаратів, як і раніше, залишається катастрофічним. Асортимент у цих двох точках продажів вкрай обмежений, а життєво важливі медикаменти загарбники не завозять.

Читайте також: Виплати для переселенців переглянули: що дає ВПО з Лисичанська, Сіверськодонецька, Рубіжного нова постанова уряду

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик