06.10.2024, 07:41

"Безсонна ніч для столиці та області": Сили ППО знищили усі російські "Шахеди'

Марина Гончар | Все новости автора
івсс

У ніч на 6 жовтня Київ та область вкотре стали мішенню російської армії, яка атакувала регіон дронами-камікадзе типу "Шахед". Це черговий епізод у серії постійних повітряних атак, що загрожують українським містам і мирним жителям.

Київська ]]>МВА]]> повідомила, що атака на столицю тривала понад 5 годин, а російські безпілотники атакували місто хвилями з різних напрямків, передає Час Пік.

За цей час повітряна тривога у Києві була оголошена тричі, попереджаючи жителів про небезпеку та нагадуючи про важливість перебування в укриттях.

Попри інтенсивність атак, сили ППО змогли успішно протидіяти загрозі. Усі ворожі дрони, які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені. Скільки саме безпілотників було збито та їх тип, наразі уточнюється і буде оприлюднено Повітряними Силами.

Начальник КМВА Сергій Попко висловив подяку мешканцям Києва та гостям міста, які під час повітряної тривоги дотримувалися правил безпеки й направлялися до укриттів. Він наголосив на важливості чітких дій у подібних ситуаціях, що рятують життя та допомагають уникати жертв.

Попередньо, внаслідок нічної атаки в місті не зафіксовано руйнувань та постраждалих. Це свідчить про ефективну роботу української системи ППО, яка вчергове захистила столицю від загрози.

Всупереч безперервним атакам з боку ворога, Київ залишається стійким і продовжує захищати своїх громадян, демонструючи непохитну витримку в умовах війни.

Читайте також:

Поліцейські Луганщини отримали нагороди з нагоди Дня захисників та захисниць України

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик