05.10.2024, 22:30

Поліцейські Луганщини отримали нагороди з нагоди Дня захисників та захисниць України

Марина Гончар | Всі новини автора
поліція

В рамках відзначення Дня захисників та захисниць України, поліцейські Луганщини були удостоєні нагород за свою мужність і самовідданість у виконанні службових обов'язків у надзвичайних умовах.

Про це повідомили в ]]>Головному управлінні Національної поліції]]> в Луганській області, передає Час Пік.

Руслан Сербин, начальник поліції Луганської області, відвідав працівників Луганської поліції, які у складі зведеного загону виконують важливу місію підтримки правопорядку у зонах активних бойових дій на сході України.

Під час робочого візиту, Сербин мав можливість поспілкуватися з колегами, які нещодавно прибули на ротацію та вже несуть службу в Лиманській територіальній громаді. Очільник поліції обговорив з ними поточну ситуацію в деокупованих населених пунктах Луганщини та вздовж лінії розмежування, що є надзвичайно актуальним у контексті динамічних змін на фронті.

В знак визнання їхньої відданості справі та проявленої мужності, Руслан Сербин вручив нагороди шести поліцейським, які продемонстрували видатні результати під час виконання спеціальних завдань. Вони стали прикладом відваги та сили духу, захищаючи територіальну цілісність України й надаючи допомогу місцевому населенню. Нагороди були надані Міністерством внутрішніх справ, Національною поліцією України та Головним управлінням Національної поліції в Луганській області.

Серед нагороджених були поліцейські, які не тільки виконували свої обов’язки в умовах воєнного стану, а й проявили ініціативу та наполегливість у боротьбі з агресором. Вони стали справжнім прикладом служіння народу і державі, забезпечуючи правопорядок та безпеку в регіоні, що зазнає серйозних викликів.

​​​​​​​ ​​​​​​​

Ці нагороди підкреслюють важливість роботи правоохоронців в умовах сучасної війни та їхній внесок у відновлення миру та стабільності на Луганщині.

Читайте також:

"Газу немає, ще й світло вимкнуть. Весело буде": Лисичанськ залишається без комунікацій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк