08.10.2024, 15:27

Як встановити загартоване скло на iPhone?

Ольга Даниленко | Все новости автора

Захисне скло є найважливішим доповненням до будь-якої моделі айфона, яке забезпечує захист екрану від подряпин, тріщин і відколів. Вибрати аксесуар відповідного розміру і форми дуже просто - достатньо вказати назву моделі вашого пристрою на цій сторінці https://www.aks.ua/catalog/zashitnue-stekla-dla-mobilnogo-telefona/brend-telefona/apple-iphone. Процес установки також дуже простий і не займе багато часу, навіть якщо подібні дії виконуються вперше. Запорука успіху та естетичного зовнішнього вигляду телефону - дотримання кількох надзвичайно важливих правил, а також поетапне дотримання схеми, що додається.

Крок 1

Відкрийте упаковку із загартованим склом і уважно вивчіть її вміст. На додаток до самого скла ви також знайдете дві серветки (вологу і суху), позначені цифрами 1 і 2. Збережіть їх, адже вони незабаром знадобляться.

Крок 2

Підготовка робочого місця - це надзвичайно важливий етап, оскільки він безпосередньо впливає на кінцевий результат виконуваних робіт. Для початку переконайтеся, що у вас є зручне місце, яке дасть вам повну свободу рухів. Очистіть стільницю або робочий стіл від непотрібних предметів і ретельно витріть їх. Потім вимийте руки і почніть підготовку телефону. Також виключіть появу протягів, оскільки вони можуть зібрати пил, який знову осяде на столі або на очищеному екрані смартфона.

Крок 3

Підготуйте айфон. Якщо на ньому є захисний чохол, то зніміть його. Перед тим як приступити до очищення екрана, можна приміряти загартоване скло, щоб зрозуміти, чи відповідають функціональні отвори даній моделі пристрою. Якщо корпус пристрою забруднений, очистіть його, щоб нічого не потрапило на екран пристрою. Потім приступайте до ретельної підготовки самого дисплея. Спочатку необхідно скористатися вологою серветкою з номером один на етикетці. Потім протріть дисплей сухою тканиною з міткою 2. Переконайтеся, що після протирання на телефоні не залишилося частинок пилу і розводів.

Крок 4

Настав момент встановлення скла. Зніміть захисну плівку і прикладіть скло до екрана. Виконуйте цю дію спокійно, але впевнено. Пам'ятайте, якщо щось піде не так, то завжди можна відірвати скло і встановити назад. Коли аксесуар відцентрований відносно дисплея, притисніть його пальцями по всій поверхні та видаліть бульбашки повітря, виштовхуючи їх з-під скла від середини до країв.

Крок 5

Якщо скло приклеєне правильно, рівно і без бульбашок повітря, протріть його поверхню від відбитків пальців. Тепер айфон захищений і готовий до використання. Однак пам'ятайте, що рекомендується почекати близько 24 годин, перш ніж знову надіти на телефон захисний чохол, який може підірвати краї скла.

Ця інструкція буде актуально також для інших брендів смартфонів, а саме скло можна замовити тут https://www.aks.ua/uk/catalog/zashitnue-stekla-dla-mobilnogo-telefona/