02.10.2017, 11:31

ЕвроХауз у Львові - каркасні будинки "під ключ"

Дарья Фетисова | Все новости автора

Скільки існує людство, стільки воно будує собі житло. Спочатку це були примітивні печери і землянки, а потім споруди з каменю і дерева. Будівельні процеси, матеріали, технології знаходяться в постійному удосконаленні. Так з'явилися і каркасні будинки, які набули широкого поширення у Канаді та США. На сьогоднішній день їх почали будуватися і в Україні.

ЕвроХауз у Львові допомагає мешканцям Західного регіону менш ніж за два місяці побудувати сучасний та теплий будинок. Львівське представництво входить до групи компаній «Санрайз Груп», які працюють з усіма видами дерев'яного домобудівництва. Спеціалісти компанії зведуть каркасний будинок швидко та з дотриманням найсучасніших технологій. Ви можете замовити вже готовий проект, або розробити власний, користуючись особистими консультаціями фахівців.

ЕвроХауз - каркасні будинкиНа сайті компанії ЕвроХауз у Львові ви можете ознайомитися з готовими проектами — можливо серед них ви знайдете будинок своєї мрії. Саме тут ви дізнаєтеся, скільки коштують такі помешкання та які акції пропонує компанія своїм замовникам.

Як зрозуміло з назви в основі споруди стоїть каркас. Якщо вивчити кошторис будівництва таких будинків, то стає зрозумілим, що на сьогоднішній день воно досить економічне і перспективне. Сучасні каркасні будинки мають шумо- і теплоізоляційні властивості, вони сприяють економії електроенергії. Оскільки в процесі будівництва використовується натуральний матеріал - деревина, екологічність такого житла не подається сумнівам.

Забудовниками заявлений ряд переваг каркасних будинків:

  • Найнижча вартість будівельних робіт кожного квадратного метра.
  • Швидкість виконання робіт. Бригада з трьох чоловік може за один місяць звести індивідуальний будинок з каркаса. Загальні роботи, які включають фундамент, каркас будинку і оббивку займають не більше двох місяців.
  • Можна побудувати не лише одноповерхову будівлю, а й двоповерховий каркасний будинк. Однак на його будівництво буде потрібно трохи більше часу.
  • Використання сучасних технологій і будівельних матеріалів дозволяє створити дома, які теплі взимку та прохолодні в літню спеку.
  • Естетичний зовнішній вигляд, адже при використанні каркасною технологією можна на початковому етапі будівництва займатися проведення труб каналізації опалення, водопроводу і електрики.
  • При будівництві каркасних будинків використовуються сухі будівельні матеріали, тому не потрібно боятися, що з часом будова осяде, та й оздоблювальні роботи можна виконувати відразу після будівництва.
  • При каркасному будівництві використовуються в основному матеріали, виготовлені з натуральної сировини. Вони не тільки відповідають санітарним нормам, але повністю безпечні для людей.
  • При виконанні внутрішньої обробки використовуються сучасні матеріали, які не вимагають тривалих підготовчих робіт.
  • Виконання робіт з будівництва каркасного будинку не обмежуються часом року, з умовою, що фундамент залитий влітку. Також процеси при зведенні каркасних будинків досить прості і не вимагають використання складної будівельної техніки.
  • Якщо потрібно внести в конструкцію будинку будь-які зміни, то це зробити досить легко. Так як такі будинки мобільні і при необхідності легко розбираються і навіть перевозяться.

Компанія ЕвроХауз спроектує будинки під будь-який запит клієнта - від одноповерхового дачного будиночка до триповерхового теплого котеджу для всієї родини. 

теги: