10.03.2021, 10:30

Ноу-хау від Lifecell: Аналогів у такого стартового пакету на українському мобільному ринку немає

Ноу-хау от Lifecell

Український оператор мобільного зв'язку ТОВ "Лайфселл" надає унікальну послугу. Пакет "Універсальний" буде відмінним подарунком. Аналогів у такого стартового пакету на українському мобільному ринку немає.

У мобільного оператора Lifecell є відмінне ноу-хау - стартовий пакет без тарифного плану. Купити універсальну карту "Лайф" можна всього за 25 гривень, повідомляє Час Пік.

Якщо ви все ще не знаєте, яким тарифним планом найкраще користуватися, або берете картку "на потім", або купуєте карту комусь, ви можете купити універсальну картку Lifecell.

Купити універсальну карту "Лайф" можна в одному з магазинів оператора та ]]>онлайн]]>, замовивши доставку кур'єром або у відділення "Нової Пошти".

Активувати карту просто:

  • вставте картку в телефон;
  • активуйте її за допомогою безкоштовного дзвінка на номер 111;
  • виберіть один з доступних тарифних планів за допомогою комбінації *141#, дзвінка на номер 5433, власного особистого кабінету на сайті my.lifecell.ua або іншим способом;
  • поповніть свій рахунок на суму, необхідну для активації тарифного плану.

]]>Список]]> тарифних планів, які доступні для підключення на універсальний пакет, ви можете подивитися на офіційному ]]>сайті ]]>оператора. На даний момент це практично всі актуальні та популярні тарифні плани.

Зверніть увагу, що деякі тарифні плани діють в окремих регіонах України! Перевірити регіон дії можна за ]]>посиланням]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк