11.03.2021, 07:54

"Нова пошта" з 20 березня підвищує тарифи: на скільки подорожчає упаковка та доставка відправлень

"Новая почта"

Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів та посилок "Нова пошта" поінформувала своїх клієнтів, що з 20 березня починають діяти оновлені тарифи на послуги доставки та упаковки відправлень.

"Нова пошта" з 20 березня вводить нові тарифи на послуги доставки та упаковки відправлень, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу компанії.

Як зазначили в компанії, підвищення тарифів пов'язано із зростанням цін на паливо, комунальні послуги, інфляцією тощо.

"Розуміючи всю складність економічної ситуації, пов’язаної з пандемією та карантинними обмеженнями, Нова пошта тривалий час свідомо не підвищувала тарифи. Ми працювали на межі можливостей і допомагали країні боротися з ковідом, купуючи медичне обладнання та засоби захисту для лікарень. Але ми вимушені зробити незначне підвищення тарифів у зв’язку зі зростанням цін на пальне, комунальні послуги, інфляцією тощо", - йдеться у повідомленні.

З 20 березня "Нова пошта" вводить наступні оновлення:

  • Відміняється додаткова плата за ручну обробку при відправці посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови пакування згідно з правилами пакування Нової пошти. Тепер такі посилки будуть доставлятися за базовим тарифом, головне – щоб вони були упаковані в коробку, гофрокартон або на пласку основу.
  • Тариф на базові послуги доставки підвищується на 5 грн.
  • Тариф на упаковку підвищується на 1-6 грн.

Більш детальну інформацію про нові тарифи "Нової пошти" можна отримати на ]]>сайті]]> компанії.

Нагадаємо, з 1 лютого "Нова пошта" ввела оновлені правила для упаковки відправлень. А з 16 лютого компанія спростила процедуру тарифоутворення для відправки вантажів. Тепер клієнт сам зможе заздалегідь розрахувати вартість доставки відправлення.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк