26.05.2024, 14:23

Житлова субсидія та пільги: кому з українців до 1 липня потрібно звернутися за продовженням виплат

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Пенсійному фонді України розповіли, кому з українців, які мають право на житлову субсидію, потрібно звернутися до 1 липня за продовженням виплат.

Певній категорії одержувачів субсидії та пільг потрібно до 1 липня звернутись до Пенсійного фонду для продовження виплат. Зробити це можна, звернувшись особисто, подавши заяву онлайн або поштою. Про це ]]>повідомляє ]]>Головне управління ПФУ у Донецькій області, передає Час Пік.

Звернутися до 1 липня 2024 року за продовженням житлової субсидії або пільги необхідно особі, яка одночасно відповідає всім наступним критеріям:

  • є отримувачем житлово-комунальної субсидії або пільги;
  • була отримувачем субсидії або пільги станом на 24 лютого 2022 року;
  • проживала (чи проживає) на тимчасово окупованій території чи в зоні активних бойових дій;
  • з початку повномасштабної агресії не зверталася до органів соціального захисту населення чи Пенсійного фонду України за перепризначенням субсидії або пільги.

Подати заяву та необхідні документи до органу Пенсійного фонду України можна в один із способів:

  • онлайн - через ]]>вебпортал ]]>електронних послуг Пенсійного фонду України, ]]>мобільний застосунок]]> "Пенсійний фонд" або ]]>портал ]]>"Дія";
  • поштою - на адресу територіального органу Пенсійного фонду;
  • особисто - через сервісні центри Пенсійного фонду України, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад, центри надання адміністративних послуг.

Докладніше - в інфографіці ГУ ПФУ в Донецькій області:

ГУ ПФУ в Донецкой области ГУ ПФУ в Донецкой области ГУ ПФУ в Донецкой области ГУ ПФУ в Донецкой области ​​​​​​​ГУ ПФУ в Донецкой области

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк