10.02.2021, 16:00

Знайшли мішок з людськими рештками: у Лисичанську сталося моторошне вбивство

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск убийство

Мешканець Лисичанська вбив та розчленував свого товариша. Підозрюваного затримали, йому загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Вчора, 9 лютого, поліцейські Управління патрульної поліції в Луганській області приїхали на виклик щодо домашнього насильства, нібито між 89-річною жінкою та її онуком стався конфлікт. Але під час відпрацювання виклика пенсіонерка розповіла поліцейським, що ніякого конфлікту з онуком немає, а причина зовсім в іншому: вона виявила у сараї торбу з фрагментами людського тіла.

На місце події негайно виїхали керівництво Головного управління, прокуратура, слідчі Слідчого управління та поліції Лисичанська, експерти, кінологи та оперативники. В результаті проведених невідкладних першочергових слідчо-оперативних заходів було встановлено, що разом із бабусею проживає її 43-річний онук, неодноразово судимий. У 2018 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння тяжкого злочину. Напередодні він запросив до себе у гості свого 45-річного товариша. Під час вжиття алкогольних напоїв між ними виник словесний конфлікт. Зі слів підозрюваного, його обурили словесні образи його товариша, і він наніс декілька ударів потерпілому руками і ногами, а після добив його кувалдою по голові. Коли зрозумів, що вбив товариша, аби приховати сліди злочину, він розчленував його тіло, склав у мішок та заховав у сараї.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України «Умисне вбивство». Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Під процесуальним керівництвом прокуратури триває досудове слідство. Після оголошення затриманому підозри у скоєнні тяжкого злочину, слідчі за підтримки прокуратури звернуться до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Дивіться ще: У Лисичанську обвалився дах котельні: фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк