30.07.2021, 12:55

Поліція затримала винуватця вибухів у поштоматах "Нової пошти"

Марина Началова | Всі новини автора

Поліцейські затримали чоловіка, який надіслав вибухівку у поштомати "Нової пошти". Оперативники виявили зловмисника у місті Чернівці. За скоєне йому загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва, передає Час Пік.

Як повідомлялося, вчора у поштоматах "Нової пошти" у Києві та Одесі здетонували саморобні пристрої.

Завдяки злагодженій роботі оперативників управління карного розшуку поліції Києва, Департаменту карного розшуку, оперативно-технічного захисту НПУ та працівників Головного слідчого управління НПУ, Служби безпеки України, поліцейських Львова, Чернігова, Чернівців, Рівного, Одеси та за Київської міської прокуратури встановлено 30-річного уродженця АР Крим, який останнім часом мешкав у Чернівцях. У подальшому його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник надіслав до Києва та Одеси відправлення з піротехнічними виробами, які у поштоматах здетонували. Після затримання фігуранта за місцем мешкання його доставили до Оболонського управління поліції, де зараз із ним проводяться слідчі дії у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. 

Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. За вказаний злочин йому загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк