11.06.2024, 10:28

Жахливе подвійне вбивство сталося в окупованому Донецьку: російський гість зарізав чоловіка та його 13-річну доньку

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Донецьку стався жахливий злочин - російський громадянин, який називається пропагандистами "гостем з великої землі", по-звірячому вбив місцевого жителя та його неповнолітню дочку.

Про це повідомляє ТГ-канал "Mash на Донбасі", повідомляє Час Пік.

За повідомленнями у соцмережах, до родини приїхав друг із Росії. Чоловіки розпивали спиртне, між ними виник конфлікт, який переріс у поножовщину. "Гість" завдав 37-річному господареві будинку 13 ножових поранень. Але на цьому його жахливі дії не зупинилися - вбивця вирішив не залишати свідків і розправився з 13-річною дівчинкою, завдавши їй понад 40 ударів ножем.

Як уїдливо зазначив український журналіст-переселенець із Донецька Денис Казанський, пропагандисти навмисно уникають слова "росіянин", використовуючи замість нього замаскований вислів "гість із великої землі". "Але суть від цього не змінюється – російський окупант приїхав до Донецька і без розбору холоднокровно вбив місцевого жителя та його дитину".

"Більшості росіян абсолютно начхати, проросійський цей українець чи ні. Адже пропаганда вже привчила їх, що вбивати українців можна і потрібно", - резюмував Казанський, вказуючи на те, що такі страшні злочини є закономірним породженням російської ідеології ненависті до українців.

За словами очевидців, убивця вже затримано. Однак цей цинічний випадок демонструє крайній ступінь моральної деградації, яку несе так званий "російський світ".

Читайте також:

Потужний обстріл Костянтинівки Донецької області: у мережі показали наслідки

Карти з натуральної деревини – стильний та оригінальний подарунок на будь-який випадок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк