Купити намет недорого

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Вибір туристичного спорядження, в тому числі й наметів, ускладнений великим асортиментом, представленим в магазинах. Перед тим як вибрати та купити в Одесі намет, необхідно визначитися з цілями.

Купити намет в Одесі

Існує класифікація наметів за призначенням:

  • Кемпінгові - просторі намети для стаціонарної установки, можуть використовуватися в автокемпінгу та в нескладних погодних умовах. Їх недолік - велика вага, але незаперечною перевагою є місткість. Якщо ви подорожуєте всією сім'єю на автомобілі, то це оптимальний варіант.
  • Туристичні - практичний варіант для походів. Залежно від матеріалу виготовлення і моделі можуть бути використані у звичайних і складних туристичних походах.
  • Полегшені спеціально призначені для складних походів, деякі моделі використовуються альпіністами як штурмові.
  • Експедиційні призначені для складних умов експлуатації.

Купити намет недорого можна тільки в спеціалізованих магазинах. Так ви отримуєте реальну можливість придбати якісний товар за демократичною вартістю. Не купуйте туристичне спорядження з рук або в підозрілих магазинах, так ви ризикуєте потрапити на підробку.

Велика кількість сучасних наметів - двошарові, в їх конструкції зовнішній і внутрішній тент. Обидва тенту кріпляться на каркас, але при цьому не стикаються один з одним, створюючи повітряний прошарок. Це дозволяє досягти високого рівня теплоізоляції. Вхід у двошаровому наметі у вигляді тамбура, в ньому зручно залишати взуття та спорядження. Правда, така конструкція значно ускладнює виріб. Також в широкому асортименті представлені одношарові намети - тент з'єднаний з дном, тамбур відсутній. Це значно знижує вагу та об'єм намету.

При виборі намету в першу чергу варто звернути увагу на вентиляцію. При недостатній вентиляції навіть найдорожчі намети будуть затримувати вологу. Під час дихання вивільняється багато вологи, вона осідає конденсатом на стінках, намет буде схожий на сауну. Багато моделей для боротьби з проблемою вологості та конденсату оснащені антимоскітними або звичайними сітками в якості вікон. На випадок жарких ночей без комах можна встановити тільки тент від дощу і дно, при цьому забезпечується хороша вентиляція. Тільки вироби високого класу мають вентильований тент від дощу.

Магазин товарів для туризму «Фітнесмаркет» пропонує широкий асортимент товарів за доступною вартості.