Оренда будиночків на вікенд - новий тренд відпочинку українців

Ольга Григоренко | Всі новини автора
оренда будиночків на вікенд

Метушня втомлює. Стрес виснажує. Тож все більше людей принаймні на вихідні починають шукати спокою та усамітнення. Все популярнішою серед українців, які цінують спокій та комфорт, стає оренда будиночків для відпочинку

Якщо ви також хочете відпочити та шукаєте оригінального місця для ночівлі, оренда будиночка - це саме те, що вам потрібно. Від великих котеджів до затишних а-фреймів - на ринку все більше яскравих і незвичайних пропозицій для відпочинку на природі.

оренда будиночків на вікенд

На природу за місто

Карпати, Закарпаття, Шацькі озера, каньйони Дністра, узбережжя Чорного моря - ці регіони завжди були популярними у туристів. Однак за останні роки зріс попит на комфортні будиночки в мальовничих локаціях неподалік міст.

 Особливо влітку містяни прагнуть покинути бетонні нетрі й відпочити на природі, не витрачаючи багато часу на дорогу. Тож не дивно, що красиві місцини біля озер, на схилах пагорбів, у долинах річок і навіть на околицях старих сіл обростають сучасними будиночками для відпочинку.

Просторі котеджі для вечірок та великих компаній

Будинки орендують не лише для камерного відпочинку з сім'єю, а й для святкувань і вечірок з друзями. Якщо хочете орендувати будинок під вечірку, радимо дізнатися, чи має він досить велику вітальню або терасу, де ви зможете розташувати пригощання і розмістити гостей. 

Уточніть, скільки там спальних місць на випадок, якщо хтось захоче залишитися на ніч. Радимо орендувати будинок у віддаленій локації, щоб ваше свято не перервали скарги сусідів. 

Якщо хочете готувати самі, довідайтеся, чи досить простора кухня, чи є мангал і зона барбекю. Вражень та веселощів додасть басейн, сауна чи чан. 

оренда будиночків на вікенд

Глемпінги в мальовничих куточках України

Плануєте романтичну подорож чи мандрівку на одинці зі собою?! Глемпінги стануть чудовим рішенням. Оселіться в а-фреймі на березі річки, орендуйте купольний будинок на схилі гори або проведіть вікенд у будиночку на дереві. Уявіть собі романтичний вечір у купольному будиночку з панорамними вікнами, через які видно водоспад чи вкрите дикими квітами поле! 

Ще один чудовий варіант для відпочинку - будиночки на березі річки чи озера. Адже тут ви зможете не лише побути на природі, а й насолодитися риболовлею, прогулянками на човні та купанням.

Незалежно від того, чи шукаєте ви місце для відпочинку великою компанією, чи хочете провести романтичний вікенд удвох, ви завжди знайдете щось для себе наHutsHub. Оренда будиночків для відпочинку стає все більш популярним трендом. Спробуйте і ви!