20.03.2023, 00:15

Секційні паркани – стиль та якість на десятиліття

Олег Білоусов | Всі новини автора
секційни забор Форостина

Секційні забори дуже часто використовуються для огородження території, адже вони мають численні переваги. Вони відрізняються простотою збирання, універсальністю використання та довговічністю. Крім чудової конфіденційності, шумопоглинання, ізоляції та вражаючого дизайну, забор секційний також може підвищити вартість вашого будинку при перепродажу. Компанія "Форостина" пропонує різні моделі таких парканів, тому якщо ви плануєте зводити паркан такого типу, вибирайте тип елементів відповідно до індивідуальних потреб.

Не лише огорожі

Український виробник "Форостина" спеціалізується на виготовленні металевих парканів з якісного металу, стійкому до вигорання, та їх професійному складанні, але не тільки. У пропозицію також входять:

  • штахетники
  • водостічні системи
  • сайдинг
  • бетонні стовпи
  • бетонні блоки
  • профнастил для паркану
  • готові секції

Компанія вже виконала безліч проєктів у сфері огорож як для приватних осіб, так і для підприємств та державних установ. Щоб допомогти вирішити, чи підходять вам секційні паркани, розглянемо їх переваги докладніше.

Розширена конфіденційність

Великою перевагою секційних парканів є те, що ви можете визначити, скільки конфіденційності ви хочете. Це тому, що вони доступні в різних конструкціях: від "глухої стіни" до "повітряних" варіантів, в яких металеві ламелі розташовані на відстані одна від одної або під кутом.

Більше зниження шуму

Завдяки своїй товстій і міцній конструкції та ізоляційним властивостям панельні огорожі забезпечують чудове зниження шуму. Вони є ідеальним вибором, якщо ваш будинок розташований на жвавій головній вулиці. За оцінками, вони можуть знизити зовнішній шум до +20 дБ. Отже, якщо шум транспорту та вулична балаканина для вас є постійною проблемою, то секційні паркани подарують вам мир і спокій, яких ви прагнете.

Стиль та індивідуальність

Індивідуалізація є великою перевагою панельних стінових огорож. Вони бувають різних кольорів, конфігурацій, висоти та ширини, а також оздоблення. Це дає вам свободу створити огорожу, яка виглядатиме та функціонуватиме саме так, як ви хочете. Крім того, самі компоненти є модульними, тому окремі секції та стовпи можна розташувати відповідно до ваших унікальних вимог. Таким чином, секційний паркан стане не просто чудовим елементом безпеки, але й природним продовженням вашої власності.

Легкий та безпечний монтаж

Завдяки легким компонентам, модульній конструкції та відсутності потреби в опорах, секційні огорожі встановлюються швидко, легко та безпечно. Для типового проєкту огорожу можна встановити всього за два дні. У перший день виконується укладання бетонних стовпів (за бажанням), а наступного дня – монтаж. Тож ви можете отримати огорожу своєї мрії, не впливаючи на свій графік чи спосіб життя.

Термітостійкий та вогнезахисний

Шкідники, що свердлять дерево, як-от терміти, є звичайною загрозою для традиційних матеріалів для парканів, таких як деревина. З секційними огорожами ця проблема залишилася в минулому. Отже, якщо ви живете в особливо пожежонебезпечному регіоні, металевий секційний паркан є безпечною і надійною інвестицією.

Міцний та довговічний

Металеві огорожі забезпечують високу довговічність і міцність, часто служать десятиліттями без будь-якого обслуговування протягом цього періоду, але не тільки довговічність цих панелей паркану робить їх привабливим варіантом. Металеві паркани є чудовим вибором для будь-якого дому чи саду, яким потрібен міцний, змішаний стиль з дизайном.

теги: