31.01.2021, 17:16

Новий тренд прикраси житла: горщики-клубочки

Ольга Ранська | Всі новини автора

Виявляється, кераміка і пластик вже давно не єдиний матеріал для виготовлення квіткових горщиків. У моду міцно увійшли квіткові горщики, виготовлені, з чого б ви думали? Зі шпагату. Правда, поставити такий горщик на підвіконня не вийде і його доведеться підвішувати.

горшок-клубок

Ця ідея належить австралійським дизайнерам. Тепер за допомогою таких горщиків можна не тільки озеленити будинок, але і надати своєму житлу оригінальність. В останнє десятиліття багато господинь "перейнялися" цим трендом та охоче розвішують такі "будиночки-гніздечка" для кімнатних рослин не тільки в квартирі, але й на садових терасах. Погодьтеся, така ідея якнайкраще підходить для заміських будинків.

Що ще можна використовувати в якості квіткового горщика – дізнайтеся тут

До речі, зробити такий горщик дуже легко. Вам буде потрібно тільки мох (або торф) і клубок міцного шпагату. З субстрату потрібно сформувати кулю і щільно обмотати його шпагатом – горщик готовий.

Як задекорувати квітковий горщик за допомогою шпагату – дізнайтеся тут

Догляд за таким горщиком теж не складе труднощів. Залежно від того, як швидко клубок стає сухим, занурюйте його у відро з водою хвилин на 20-30, потім виймайте, дайте стекти надлишкам води і вішайте його на місце. Що стосується кімнатних рослин, то більшість з них добре почувають себе в такому «будиночку».

горшок-клубок горшок-клубок

Як зробити горщики-чоловічки – дивіться тут

горшок-клубок горшок-клубок