30.11.2021, 23:52

Як використовувати пластикові контейнери

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Не викидайте пластикові горщики для розсади або контейнери з-під сметани, йогурту, маргарину тощо. Їх можна використовувати в домашньому побуті.

Хитрість під час пересадки рослин

При пересадці рослини у великий горщик використовуйте контейнер з-під розсади. Переверніть його вгору дном і помістіть у центрі великого горщика. Висипайте ґрунтову суміш навколо нього, а потім видаліть цей контейнер - у центрі у вас буде достатній простір для кореневої системи рослини, що пересаджується.

Опора при фарбуванні

Використовуйте чотири однакові контейнери, перевернувши їх з ніг на голову, як опору, якщо вам треба пофарбувати якусь плоску поверхню. Це полегшить нанесення фарби, особливо на двері та вікна. Якщо поверхня дуже велика, може знадобитися ще дві додаткові опори під велику сторону.

Органайзер для дрібних предметів

Використовуйте невеликі контейнери з-під харчових продуктів, щоб складати дрібні предмети в гаражі або в будинку, таких як гвинти, шайби, втулки, канцелярське приладдя і т.д.

Захист від фарби

Проріжте невелику щілину у пластиковій кришці від маргарину, сиру чи морозива. Вставте ручку кисті у щілину, щоб не капати фарбою на підлогу і не вимазувати руки під час малярських робіт. Щілину треба робити не дуже глибоку, тоді кришка краще вас захищатиме від крапель фарби.

Посудина для фарби

Для того, щоб не використовувати весь вміст банки з фарбою, особливо якщо банка велика, а вам треба не так багато, налийте необхідну кількість фарби в контейнер. Це дозволить запобігти фарбі від висихання, тому що ви можете закрити банку, поки працюєте, а крім того, залишки фарби після роботи також можна залишити в ньому, закривши його кришкою.

Круглий шаблон

Використовуйте відерце від ласощів, щоб намалювати коло для ваших проєктів. Ви можете використовувати обидві сторони контейнера у формі кіл різних розмірів. З цим «шаблоном», ви можете малювати не лише кола, а й криві, вигини.