21.10.2022, 23:03

У чому причина популярності металопластикових вікон

пластикові вікна

Безумовно, пластикові вікна, як і раніше, користуються неослабною популярністю в сфері будівництва і залишаються товаром, що добре купується. Насамперед їх популярність обумовлена порівняно невисокою ціною при оптимальній ергономіці та підвищеній енергоефективності.

Головні переваги платикових вікон

Ціна та якість

Першою великою перевагою пластикових вікон є їхня низька ціна. І іноді вона має вирішальне значення, особливо, коли ви збираєтеся купити вікна для будинку з великою кількістю запланованого скління. Тим не менш, незважаючи на низькі ціни, порівняно, наприклад, з дерев'яними аналогами, пластикові вікна дуже міцні та зберігають свої технічні характеристики довгі роки. Металопластикові вікна виготовляються з використанням полівінілхлориду, властивості якого цілком виправдовують себе. Крім іншого, ПВХ відрізняється високою термопластичністю, і завдяки тому, що не містить шкідливих речовин, залишається повністю безпечним для людини.

Вибираючи пластикові вікна від українського виробника НіксМ, який орієнтований як на роздрібного споживача, так і на будівельні компанії, ви отримаєте:

  • гарантію на 30 років без заміни
  • суттєве зменшення тепловтрат у холодну пору року (понад 20%)
  • багату палітру кольорів
  • якісну фурнітуру
  • шумоізоляцію до 37 дБ

Інші важливі плюси пластикових вікон

Тепло- та звукоізоляція

Пластикові вікна відрізняються відмінними теплоізоляційними властивостями, а за рахунок того, що багато моделей оснащені спеціальною системою потрійного ущільнення, ці властивості значно підвищуються. Таким чином, встановлення пластикових вікон у будинку – це ефективний засіб зниження тепловтрат у приміщенні, а отже – і суттєва економія у платіжках за опалення.

На популярність пластикових вікон також впливає той факт, що вони мають чудову звукоізоляцію, тому їх вибір є найкращим рішенням для різних типів об'єктів, схильних до настирливих зовнішніх шумів.

пластикові вікна

Стійкість до зовнішніх факторів

Завдяки своїм властивостям віконний матеріал ПВХ відрізняється високою стійкістю до погодних умов, таким як високі температури, УФ-випромінювання та волога. Колір вікон не тьмяніє під впливом сонця, тому можна бути впевненим, що вони збережуть свій первісний естетичний вигляд на довгий час. Також варто згадати, що пластикові вікна стійкі до механічних пошкоджень, а завдяки тому, що вони обмежують ризик попадання вологи до приміщення, не потрібно турбуватися про грибок та комах всередині приміщення.

Безпека

При виборі вікон для будинку питання безпеки також має ключову роль. Сучасні пластикові вікна оснащені протиугінними клямками, що додатково підвищує рівень безпеки. Також їх можна легко оснастити склом із підвищеним рівнем захисту, наприклад, протизломним, завдяки чому можна буде почуватися ще комфортніше.

Догляд за вікнами ПВХ

Підтримка чистоти пластикових вікон не потребує складних процедур, а їх миття не потребує використання шкідливих хімікатів. Догляд за вікнами ПВХ обмежується лише періодичним змащуванням петель, а завдяки тому, що їхній матеріал не піддається корозії, можна розраховувати, що вони прослужать довгі роки.

Естетика

Залишається ще одне важливе питання – естетичне, яке для багатьох людей має виняткове значення. Різноманітність кольорів пластикових вікон дозволяє легко поєднувати їх із домашнім декором, а також з фасадом будівлі. Самі собою вікна не нав'язують який-небудь стиль, але фантастично поєднуються з будь-яким типом розташування, чого не можна сказати про вікна з інших матеріалів.