28.11.2022, 22:34

Німецький посуд KELA представлений в України широким асортиментом

Ольга Станішевська | Всі новини автора
посуд кела

Коли настає час переїжджати в нову оселю, рано чи пізно стає необхідно придбати посуд у квартиру чи будинок. Прийшовши до магазину, перш за все в очі попадає якісний та досить дорогий товар, але не завжди є можливість придбати його і можна роками йти до таких коштовних покупок. Саме у цьому випадку багато людей навіть не здогадується, що від якісного матеріалу з якого роблять посуд, може залежати смак та весь процес приготування страв. 

Навіть придбав дешевший посуд, який дуже швидко стане непридатний для користування, рано чи пізно доведеться прийти до того, що потрібно придбати  дорожчий, але він буде в рази якісніший і до того ж прослужить набагато довше. Саме таким являється посуд німецької компанії KELA, який перевірений часом та стане вірним помічником на вашій кухні. Компанія німецького походження, заснована двома братами ще 115 років тому. Тому, якщо ви шукаєте якісний посуд, можете сміливо купляти посуд в KELA – в Україні такий посуд продається офіційно і тому якщо купляти його в фірмовому магазині – натрапити на підробку просто неможливо. 

Які товари представлені в магазині німецької компанії KELA?

Модельний ряд компанії KELA, котрий вона представляє в Україні сьогодні дійсно дуже широкий. Тут можна знайти майже все необхідне для будь-якої кухні, а саме:

  • каструлі та ковші;
  • сковорідки, гусятниці та сотейники;
  • чайники та чашки;
  • посуд для зберігання;
  • форми для випікання.

Найбільша підкатегорія кухонного посуду KELA – це каструлі. Асортимент каструль дуже широкий, є в каталозі каструлі, як круглої форми, так і овальної. Виготовляються вони з різних металів: алюміній, чавун, кераміка та нержавіюча сталь. Каструлі бувають як різної висоти, а й різної щільності дна. Усі види діляться на кшталт джерела нагрівання.

При покупці посуду важливо розуміти навіщо і для чого його використовувати, тобто визначити його функціональність. При покупці сковорідок необхідно звернути увагу на її дно, товщину та форму. Тонкі стінки сковорідки служать менше, ніж товсті. Тому що сковорідки з тонкими стінками швидко деформуються і блюдо починає пригоряти. Якщо брати сковорідку з товстими стінками, то будьте готові довго чекати, поки вона нагріється, але на прожарювання це ніяк не впливає.

Кухонний посуд KELA сподобається будь-якій господині незалежно від віку та досвіду готування. Такий посуд є чудовим подарунком через відмінну якість і великий вибір.

теги: