29.11.2022, 09:06

Як вибрати найкращий зоомагазин?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Домашнім улюбленцям потрібно багато речей, які можна купити лише у спеціалізованому магазині. Це і корми, і іграшки, і вітаміни, і багато іншого. А щоб не ризикувати здоров'ям та гарним самопочуттям свого улюбленця, важливо вибрати хороший та перевірений зоомагазин із найякіснішими товарами.

На що звернути увагу під час вибору зоомагазину?

Вибираючи магазин для тварин, варто враховувати низку критеріїв:

  1. Асортимент. Чим більша різноманітність товарів, тим краще. Але в усьому має бути поміркованість, адже якщо асортимент величезний, вибір зробити досить складно.
  2. Додаткові (супутні товари). Окрім основних товарів завжди мають бути такі «витратні» матеріали – такі як вітаміни чи різні добавки.
  3. Сталість поставок. Якщо вам у зоомагазині говорять про більшість товарів «це тільки на замовлення» чи «ще не привезли», не варто розраховувати на таку торгову точку. Краще вибрати онлайн-магазин, в якому завжди все є.
  4. Компетентність консультантів. Якщо продавець зоомагазину не може пояснити вам чим відрізняються корми для котів або собак, тоді шукайте інше місце для покупки основи раціону вашій тварині. Вибирайте ті місця, де вам професійно підкажуть і допоможуть з вибором.
  5. Широка чи вузька спеціалізація. Якщо у вас вдома живуть акваріумні рибки, можливо, буде простіше знайти вузькоспеціалізований магазин. Але якщо у вас кілька різних тваринок, важливо, щоб в одній точці можна було купити все необхідне кожному улюбленцю.
  6. Аналіз цін. Власники багатьох магазинів для тварин (особливо наземних) нерідко надто завищують ціни, відповідно це невигідно покупцям. Будьте уважні – у таких магазинах одні товари набагато дорожчі, ніж зазвичай, а інші – дешевші. Це такий хитрий маркетинговий прийом, який дозволяє власникам магазинів заробляти великі гроші на продажу супутніх товарів за завищеною вартістю.

Зважаючи на все перераховане вище, найрозумнішим рішенням буде знайти інтернет-магазин. В онлайн простіше проаналізувати всі критерії вибору магазину – не поспішаючи добре обміркувати та порівняти. Ви можете зібрати в «кошик» різних магазинів одні й ті самі товари та порівняти як підсумкову ціну за всю покупку, так і умови оплати, доставки, системи лояльності та багато іншого. 

А також не соромтеся звернутися до онлайн-консультанта та поставити йому питання щодо харчування та догляду за вашою твариною. Вдалих вам покупок для ваших пухнастих улюбленців!