09.01.2023, 20:29

Яка побутова хімія має бути у кожному будинку

Олег Білоусов | Всі новини автора
засоби для прибирання

Чиста квартира – візитівка кожної господині. Для підтримки чистоти та охайності не обійтися без спеціальних засобів побутової хімії, які змусять дім сяяти чистотою без особливих зусиль. Продукцію найвищої якості з Європи та Кореї за дуже вигідними цінами можна придбати у магазині Clean Zone. Тепер ви можете купити засоби для повсякденного використання, а також косметику для щоденного догляду без важких сумок і не виходячи з дому.

Інтернет-магазин Clean Zone пропонує в широкому асортименті:

  • засоби та аксесуари для прибирання
  • капсули та гелі для прання, пральні порошки
  • ополіскувачі та кондиціонери
  • засоби для кухні, ванної та санвузлів
  • засоби для виведення плям
  • засоби гігієни
  • засоби для ванни та душу
  • догляд за обличчям, тілом та волоссям
  • декоративна косметика
  • жіноча та чоловіча парфумерія
  • чоловіча косметика та аксесуари для гоління
  • та багато іншого

Що має бути у кожному домі для підтримання чистоти

Рідина для миття посуду та капсули для посудомийної машини

Незалежно від того, як ви миєте брудний посуд – вручну або автоматично в посудомийній машині, вам знадобляться засоби побутової хімії у вигляді засобів для миття посуду, таблеток або капсул, які зможуть розчинити забруднення та відновити кристальну чистоту чашок та тарілок. У випадку з посудомийними машинами крім миючих засобів також знадобиться ополіскувач, освіжувач та сіль. Завдяки регулярному використанню цих засобів посуд буде чистим, без розводів і плям, а посудомийна машина у бездоганному стані прослужить довгі роки.

Миючі засоби для побутової техніки

Продовжуючи тему побутової кухонної хімії, також варто озброїтися перевіреними засобами для чищення кахлю, раковин, газових/електричних плит, духовок та мікрохвильових печей. Достатньо нанести невелику кількість якісного препарату на губку та кілька разів промити поверхню, щоб позбутися пригорілої плями від пролитого супу або соусу. Сильніші засоби знадобляться у разі застарілих забруднень або жиру, що пригорів.

Рідини для миття підлог та вікон

Побутова хімія має багато назв. Крім підтримки чистоти посуду, вона допомагає утримувати в чистоті також і підлогу. Залежно від виду та способу покриття, можна знайти рідини для плитки, дерева, панелей, а також універсальні рідини для всіх типів поверхонь. Кожна з них містить різний рецепт, завдяки чому дозволяє ще ефективніше мити підлогу, поширюючи по квартирі приємний та свіжий аромат.

Завдяки засобам для миття вікон догляд за склом, дзеркалами чи іншими скляними поверхнями стане простішим, а зручна форма у вигляді піни чи спрею забезпечить комфортний розподіл.

Ще один побутовий засіб для чищення, який завжди варто мати під рукою, – це рідина для рідко-кристаличних екранів, за допомогою якої можна безпечно очистити бруд і відбитки пальців з екрана телевізора або монітора.

Засоби для меблів

Підтримка чистоти меблів – це не просто протирання вологою ганчіркою. Щоб підвищити їхню довговічність, варто купити спеціальні засоби для чищення меблів, які не тільки очищають, а й захищають. Особливо це важливо для меблів із дерева. Для цього існують спеціальні спреї, іноді 2 в 1 з ополіскувачем. Для лакової або пластикової поверхні підійде універсальний спрей, який легко впорається не тільки з брудною стільницею на кухні, але й пластиковим столиком у садку.

Засоби для туалету та ванної кімнати

Для очищення унітазу можна підібрати туалетну рідину чи туалетний гель. Цей вид побутової хімії не тільки очищує та виводить плями, а й дезінфікує. Регулярно використовувані гелі та рідини також забезпечать захист від вапняного нальоту. Для миття ванн, душових кабін і раковин призначені професійні засоби для чищення для ванних кімнат, основна функція яких полягає в ретельному очищенні поверхні від нальоту, накипу та іржі. Деякі препарати також мають відбілюючі властивості. Вони доступні у вигляді спрею чи піни, що полегшує розподіл рідини.

У ванній також знадобиться препарат для особливих завдань, тобто засіб для чищення труб. Гранули або гель прочищають стоки та видаляють неприємні запахи. Їх також можна використовувати й на кухні.

Засоби для прання

Побутова хімія – це не тільки засоби для чищення для різних типів поверхонь, але й миючі засоби – рідини, гелі, порошки та капсули, які доступні для білих та кольорових тканин. В останні роки багато господинь активно переходять від пральних порошків до рідких засобів, гелів та зручних розчинних капсул для прання. Останні часто додатково містять, наприклад, ароматизатори та кондиціонери, які замінюють кондиціонери для білизни. І рідини, і гелі, і капсули не залишають слідів на одязі, тому ідеально підходять особливо для темного одягу.

На додаток до миючих засобів варто також придбати відбілювач для тканини, який знову зробить яскравими білі штори й скатертини, та впорається з важковивідними плямами.