24.01.2023, 15:17

Приховані двері в магазині Альберо: переваги й особливості моделі

Ольга Станішевська | Всі новини автора

В магазині Альберо ви ознайомитесь з найкращими колекціями таких відомих виробників як SecretDoors, Rodos, Beauty Doors. Ці бренди відомі своїми нестандартними та креативними рішення у виробництві дверей з прихованим механізмом. Всі приховані двері за посиалнням https://albero.com.ua/doors/mizhkimnatni/prykhovani виконані та відповідності з міжнародними вимогами та отримали сертифікати, які засвідчують їхню безпечність та екологічність. 

Всі двері, представлені в нашому асортименті є надійними та вишуканими. За необхідності наші співпрацівники можуть вмонтувати прихований короб та полотно, а також надати компетентну консультацію з приводу облаштування та підготовки простору для установки подібних конструкцій. Ви отримаєте повний контроль справжніх спеціалістів від вибору моделі до фіксації фурнітури на встановлених дверях. 

Що важливо розуміти, якщо хочете купити приховані двері в Україні

  1. Головний момент – прихований короб монтується на етапі будівельних робіт. Тобто монтаж дверей відбувається за два етапи: спочатку монтується алюмінієвий короб на стіни без фінішної обробки, а після неї вже встановлюють полотно. Ви можете замовити полотно з фабричною обробкою: шпон, дзеркало чи акрилат тощо або ґрунтоване полотно, обробка якого відбудеться вже на місці з обробки стін.
  2. Розміри прорізів мають відповідати стандартам, а заздалегідь мають бути продане проєктування нестандартних розмірів.
  3. Так заздалегідь треба визначитись з покриттям підлоги, стін та вікон, бо майстри будуть враховувати це при встановленні короба. Короб виставляється по висоті готової підлоги, тому майстру треба знати товщину покриття. Щоб полотно зійшлось за рівнем зі стіною – необхідно поставити коробку з виносом, який дорівнює довжині обробки стін.
  4. Слід визначитись зі стороною відкривання (права чи ліва), а також способом (від себе чи на себе). Отвори для петель в прихованому коробі роблять на фабриці справа чи зліва, тобто він не реверсивний і не можна вибрати сторону в момент встановлення.

Плюси та мінуси

Також перед остаточним прийняттям рішення пропонуємо проаналізувати існуючі за та проти дверей-невидимок.

Плюси

  1. Зливаються зі стіною. Де саме необхідно досягти такого ефекту вирішуєте ви. Частіше за все необхідно сховати малозначні приміщення: гардероб, комору тощо.
  2. У випадку обробки на місці ви самі самостійно можете вибрати колір чи оформлення під шпалери чи штукатурку.
  3. Компактність. через те, що ц таки дверей немає лаштв та традиційної коробки, їх можна встановити у вузьких прорізах, де кожен сантиметр враховується.
  4. Можливість реалізувати креативні дизайнерські рішення. Невидимі міжкімнатні двері можуть стати інструментом для втілення оригінальних задумів.

Мінуси

  1. Дорога установка та великий розбіг в ціні. Не кожен майстер вміє монтувати приховані петлі.
  2. Не оброблені двері стануть "невидимими" тільки з одного боку.
  3. Потреба визначитись заздалегідь с великою кількістю нюансів, які стосуються інших об'єктів і поверхонь.
  4. Приховані двері стануть не доречними в приміщеннях, оздоблених колоритно та помпезно. Стилістика палаців та бароко не буде гармоніювати з такими конструкціями.
теги: