21.04.2023, 16:51

Натяжні і підвісні стелі з гарантією у Тернополі

Ольга Станішевська | Всі новини автора
натяжні стелі у тернополі

Хочете оптимально змінити дизайн вашої оселі, додати світла й простору, створити відчуття домашнього затишку. Натяжні стелі Тернопіль – це ідеальне дизайнерське рішення до покращення стельового простору. На довідці ТОП 20 зібрали кампанії, які монтують як натяжні, так і підвісні стелі.

У чому різниця натяжних і підвісних стель?

Як працює сама технологія? Це – конструкції, які використовують для декорування базової стелі. Як підвісна, так натяжна стеля дозволяє мінімізувати зусилля на ремонт приміщення. Вам при цьому не потрібно вирівнювати поверхню, маскувати сліди пошкодження чи тріщини. Підвісні та натяжні конструкції допоможуть приховати значно складніші елементи, приміром – витяжки, електропроводку тощо. Таким чином можна ще й реалізувати будь-які свої дизайнерські бажання, візуально збільшити простір кімнати, зробити її вищою, ширшою, додати світла.

У Тернополі фірми займаються монтажем і обладнанням як підвісної, так і натяжної стелі, проводять заміри та надають консультації.

У чому ж різниця між самими конструкціями?

1.    Натяжні стелі фактично зменшують висоту приміщення орієнтовно на 3-5 см, бо потрібно прикріпити каркас і багети. Але якщо вірно підібрати фурнітуру, то простір можна візуально збільшити. Вони є вологостійкими, ви можете протирати їх ганчіркою. Якщо сусіди раптово вас затопили, достатньо попросити фахівці відкачати воду і натягнути полотно ще раз.

Однак потрібно остерігатися ударів гострих предметів. Фірми надають гарантію орієнтовно на 10-15 років.

2.    Підвісні стелі – переважно із гіпсокартону. Вони забирають висоту приміщення орієнтовно на 10-15 см. Є більш міцними, але також бояться гострих предметів. Монтаж такого обладнання проводять довше. Серед недоліків – відсутність герметичності й більша вартість робіт.

У будь-якому випадку обидва різновиди стель допоможуть створити у вашій оселі справжній витвір мистецтва, ви можете поєднувати кольори, зробити зоряне небо чи будь-який інший орнамент.

Які послуги можна отримати?

Якщо ви досі вагаєтесь – який же варіант обрати саме вам. На довідці ТОП 20 знайдете детальний опис послуг, які можна отримати у Файному.

Що пропонують:

  • монтаж і оздоблення стель;
  • безшовні натяжні стелі;
  • укладання плитки;
  • фасадні роботи;
  • облицювання.

Усі компанії гарантують якість виконаних робіт. Зважайте на те, щоб отримати відповідні сертифікати.

Крім того, вони забезпечують:

  • безкоштовні консультації та заміри;
  • безпечні матеріали, які використовують у роботі;
  • зручний час виконання й чітко окреслені терміни проведення робіт;
  • досвід.

Як вибрати компанію?

Для того, щоб обрати, яка компанія підходить саме вам, ознайомтесь з відгуками користувачів послуг, які дають об’єктивну оцінку й допоможуть зорієнтуватися щодо якості.

Уточніть терміни виконання робіт та яке документальне підтвердження ви отримаєте після цього. Поцікавтесь, які матеріали використовують, хто їх виготовляє, чи є відповідні сертифікати якості, аби бути впевненим у безпечності стелі.

Промоніторте ціновий діапазон у різних фірмах, аби обрати ідеальне співвідношення: ціна–якість.

Сплануйте наперед дизайн роботи: буде чудово, якщо спеціалісти запропонують вам цікаві рішення під ваш простір, зупиняйтесь на тому варіанті, який вас влаштовує. Краще побачити матеріали в живу до монтажу, аби бути впевненим у результаті ще на старті.

Не забувайте, що натяжні і підвісні стелі прослужать вам щонайменше 10 років, тож до процесу вибору треба підходити відповідально. 

теги: