30.04.2023, 11:33

Декоративні наклейки – найкращий спосіб швидко та недорого змінити інтер'єр

Олег Білоусов | Всі новини автора
наклейки на стіну

Іноді багато хто ставить собі питання: як змінити інтер'єр у квартирі без капітального ремонту та великих витрат? Відповідь є: з цим чудово впораються декоративні наклейки інтернет-магазину DesignStickers. Це швидкий та простий спосіб змінити будь-який інтер'єр всього за кілька хвилин. Ще однією перевагою настінних наклейок є простота монтажу, з яким кожен може впоратися самостійно. Крім того, наклейка не залишає слідів на стіні, будь-якої миті її можна зняти й замінити новою.

Ними можна оформлювати й комерційні приміщення, наприклад, ресторани та кафе; оформлення стін у школі та дитячому садку також не займе багато часу. Крім того, до цього заняття можна залучити й дітей. В інтернет-магазині DesignStickers можна підібрати яскравий алфавіт, барвисті картинки, наклейки для їдальні, цитати відомих людей та патріотичні наклейки.

наклейки на стіну

наклеки на стіну

Переваги декоративних наклейок

  • один з найдешевших і найшвидших способів змінити інтер'єр
  • не вимагають багато праці та часу
  • їх можна наклеїти на будь-яку поверхню самостійно
  • нема потреби у капітальному ремонті
  • цікаві сюжети на будь-яку тему
  • чудово урізноманітнять будь-який інтер'єр
  • можна використовувати для прикраси маленьких та великих поверхонь

Який малюнок та колір вибрати?

Насамперед потрібно подумати про те, яку функцію виконуватиме наклейка на стіні. У невеликих інтер'єрах добре підійдуть 3D-наклейки, оскільки вони оптично збільшують приміщення, створюючи ілюзію більшого простору. Настінні 3D-наклейки з геометричним малюнком також відмінно підійдуть для мансардних приміщень. Вміло підібраний візерунок можна наклеїти на скоси й оптично підняти стелю або візуально змінити форму кімнати.

Весь асортимент наклейок DesignStickers стійкий до прямого попадання води, тому їх можна пристосувати під будь-яку поверхню. Вони часто створюють ілюзію малюнка на стіні, меблях або аерографії на автомобілі.

На кухні або в їдальні настінні наклейки можуть підвищити апетит чи навпаки. В цьому випадку колір важливіший за малюнок. Наприклад, червоний колір наклейки підвищуватиме апетит і стимулюватиме всі органи почуттів. Наклейки у відтінках сірого та синього відмінний вибір для людей, які сидять на дієті. Також часто зустрічаються тематичні наклейки на дверцятах холодильника.

наклейки на стіну