26.05.2024, 15:16

Які інструменти потрібно мати вдома під рукою?

Олег Білоусов | Всі новини автора
набір інструментів

У кожному будинку має бути набір інструментів. Без нього складно виконати навіть найдрібнішу роботу, наприклад, замінити прокладку, що потекла, підтягнути розетку або відрегулювати дверцята шафи. При дрібних поломках допомога фахівців не завжди необхідна, часто цілком можна впоратися самостійно, але лише за наявності набору основних інструментів.

Вам не обов'язково бути професійним підрядником, щоб мати вдома корисні інструменти. Фактично набір інструментів для дому може значно полегшити багато невеликих завдань з благоустрою будинку та дрібний ремонт. Компанія «ФОРСАЖ СТОР» ось уже понад 15 років займається продажем гаражного обладнання для автосервісу, а також пропонує ручні слюсарні, професійні та спеціальні інструменти для різних видів діяльності. У різноманітному асортименті на сайті компанії ви знайдете набори інструментів різної комплектації.

Ручні та електроінструменти для домашньої майстерні

Кожен господар має мати базовий набір ручних інструментів, в який входять такі предмети, як молоток, викрутка, рулетка, пасатижі тощо. Ці інструменти стануть у пригоді для невеликих робіт по будинку, наприклад, для розвішування картин або ремонту меблів. За допомогою цих основних інструментів ви зможете виконати будь-який дрібний ремонт без необхідності звертатися до професіонала:

  • молоток,
  • універсальні пасатижі,
  • набір викруток,
  • гайковий та розвідний ключ,
  • пиляльне полотно з ручкою,
  • шурупи,
  • рулетка,
  • ізоляційна стрічка,
  • гострий ніж.

Цього набору домашніх інструментів достатньо, якщо ви не ентузіасти течії DIY ("зроби сам") і лише зрідка виконуєте деякі ремонтні роботи.

набір інструментів

Більш складні електроінструменти, такі як, наприклад, дриль або кутова шліфувальна машина, будуть корисні при необхідності виконання серйозних завдань з ремонту. Інтернет-магазини пропонують широкий асортимент наборів таких інструментів. Залежно від розміру комплекту до нього можуть входити:

  • акумуляторний дриль,
  • кутова шліфувальна машина,
  • перфоратор,
  • ударний драйвер,
  • циркулярна пила та інші.

Електричні багатофункціональні пристрої добре підходять для домашнього використання. Одне обладнання можна використовувати для різних видів діяльності, наприклад, різання, розпилювання, шліфування. У комплект таких інструментів повинні входити змінні акумулятори та зарядний пристрій. Часто у комплект наборів поряд з електроінструментами входять також основні ручні інструменти.

набір інструментів

На що слід звернути увагу, купуючи набори ручних інструментів?

Завдяки простоті їх конструкції, при виборі відповідного комплекту слід звертати увагу насамперед на якість виготовлення. Тому важливо, щоб усі складові набору були виготовлені з міцного та довговічного матеріалу, мали правильно профільовані кінчики та функціональні діаметри. Також потрібно звернути увагу на плавно регульоване, за необхідності, налаштування гайкових ключів та викруток з максимально широким робочим діапазоном. Не менш важливі ергономічні та міцні ручки, стійки до механічних пошкоджень та хімікатів, що широко використовуються.

Набори інструментів від компанії «ФОРСАЖ СТОР» стануть у нагоді не тільки для спеціалізованих робіт у майстерні, але і для домашнього використання, при нескладних ремонтних та сервісних роботах. Кожен набір поміщений у спеціалізований зручний бокс із ручкою, де кожен елемент має власне відділення. Це має не тільки візуальну цінність, але й показує функціональність цього рішення, оскільки інструменти не розкидані по всій валізі, а займають відведений їм простір.

Важливо також, що фахівці в конкретній галузі можуть вибрати набори, призначені для конкретної галузі, наприклад, набір інструментів для електриків або автомобільних інструментів. Наприклад, набір інструментів електрика може містити найкорисніші електроінструменти, в тому числі: кусачки, універсальні та подовжені прямі кліщі 1000 В, ручні та автоматичні інструменти для зачищення проводів, кліщі для обтиску, тестер електроустановок 250 В, викрутки, тримач біт, головки, біти, перехідники, подовжувачі тощо.

Завдяки наборам інструментів можна бути впевненим, що при їх виконанні конкретних завдань нічого не буде втрачено. Пам'ятайте, що добре підібраний інструмент – запорука якісного та безпечного ремонту.