12.07.2022, 22:11

8 практичних порад, які урізноманітнять ваше інтимне життя

Олег Білоусов | Всі новини автора
секс

Ваше сексуальне життя більше не задовольняє вас як раніше? Бажаєте знову зазнати сильних відчуттів під час інтимної близькості? Ці прості поради допоможуть повернути п'яні моменти насолоди, причому з подвійною силою.

1. "Водні процедури"

Перш ніж приступити безпосередньо до постільної гри, потрібно налаштувати себе на відповідний лад. Привабливою альтернативою прелюдії є спільна ванна. Ніщо так не посилює бажання як вид оголеного, мокрого й слизького тіла партнера. Перш ніж прийняти ванну або душ, запаліть у ванній свічки з інтенсивним ароматом, наприклад, кориці або апельсина, які стимулюватимуть ваші відчуття. Не забувайте про вино – завдяки йому у вас з'явиться ще більше бажання.

2. Змащення

Це засіб, який поєднує у собі приємне з корисним. Його можна використовувати не тільки для підвищення інтенсивності відчуттів та стимуляції органів чуття, але й для зволоження інтимних місць. Змащення розрізняються за складом, консистенцією, кольором, смаком і запахом, тому ви обов'язково підберете той вид, який відповідатиме вашим очікуванням. До того ж це незамінний помічник під час масажу та при використанні еротичних іграшок.

3. Еротичні гаджети

До речі, про іграшки. Якщо у вашу сексуальну сферу закралася рутина, один із дієвих способів її зламати – купити еротичний гаджет. Все більше і більше пар використовують секс-іграшки, тому вам теж неодмінно варто спробувати одну або кілька із них. Вибір величезний, тому ви обов'язково знайдете щось для себе. І до речі, все необхідне для оновлення гостроти відчуттів (і навіть трохи більше!) ви знайдете в каталозі інтернет-магазину https://e-sex-shop.com.ua/. Тут є буквально все: від змащувань та лубрикантів до "серйозних" дорослих іграшок. Але якщо ви новачок у цій справі, можете почати з настільної гри. Це ідеальна заміна прелюдії, завдяки якій ви краще дізнаєтеся про свої сексуальні уподобання і налаштуєте себе та партнера на еротичний лад.

секс

4. Поза має значення

Одна й та сама поза під час сексу щоразу знижує якість контакту, тому варто вносити зміни хоча б час від часу. Тим більше, що є з чого вибрати. Почніть нарешті експериментувати. Якщо вам не вистачає натхнення, купіть "Камасутру" або просто погортайте сторінки на цю тему в мережі, вивчіть нові техніки, і ви побачите, яким багатим може бути сексуальне життя.

5. Змініть "пейзаж"

Ви звикли кохатися виключно в спальні? Не дивно, що ваше сексуальне життя стало нудним. Адже ліжко – не єдине місце, де можна займатись сексом. Якщо ви хочете підняти температуру у ваших відносинах, слід змінити атмосферу. Не обов'язково скидати одяг у кінотеатрі, примірювальному у магазині чи парку, щоб зробити ваші враження більш насиченими (хоча такий екстрим гарантовано підніме градус бажання). Однак і крупний план вдома – на кухонному столі, пральній машині, килимі або стільці – може бути таким самим інтригуючим.

секс

6. "Гострі" слова

Під час близькості спробуйте шепотіти партнеру на вушко не лише ласкаві слова. Подолайте свою сором'язливість і скажіть своєму парнерові щось нецензурне, адже "гострі" слівця – один з найефективніших афродизіаків. Завдяки їм ви позбавитеся обмежень, що забирають радість від сексу, і незабаром виявите, що ваше сексуальне життя набуває кольору.

7. Сексуальна білизна

Дівчата, не забувайте інвестувати в легковажні дрібнички. Гарна білизна, що підкреслює жіночі переваги, – один із найкращих способів підняти температуру у спальні. Уява вашого партнера буде працювати на повну потужність, коли він побачить вас у чуттєвому вбранні. Хлопці люблять мереживні бюстгальтери, стрінги та панчохи, тому варто озброїтися ними. Колір також має велике значення. Червоний, наприклад, збуджує більшість чоловіків. У такому сексуальному комплекті ви відчуєте себе привабливою та впевненою у собі, що обов'язково позитивно позначиться на вашому сексуальному спілкуванні.

8. Відверта розмова

Основою для взаємного задоволення від сексу є спілкування між партнерами на основі довіри, тому говоріть один з одним про свої сексуальні потреби та фантазії. Не соромтеся інструктувати свого партнера під час статевого акту. Невербальне спілкування у ліжку не менш важливе. Спостерігайте за реакцією вашого партнера на подразники та не пригнічуйте свої емоції. Таким чином, ваш статевий акт вийде на вищий рівень.