02.04.2021, 11:56

Де живе Дід мороз?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Тобі здається до Нового року ще довго? Тоді озирнись і подумай як швидко промайнуло літо! Зима вже не за горами, а ти досі не знаєш, де живе Дід Мороз і куди надіслати йому листа з бажаннями?

Де ж прописаний цей новорічний чарівник?

Нині ми розкриємо декілька його справжніх адрес, щоб ти написав йому кілька стрічок, а може і особисто навідав старого.

У Біловезькій Пущі в різьбленому теремі оселили білоруського Діда Мороза, а російський - з 1999 року офіційно мешкає у Великому Устюзі, де розташований його будинок, музей новорічних іграшок, кузня, майстерня, зоосад, стежка казок і навіть справжня школа чаклунства з магічними курсами для допитливих малят.

Норвезького Діда Мороза звуть Юленіссен. Він досить молодий чарівник. Цілий рік він живе у селі Дребак, недалеко від Осло, де знаходиться його новорічна оселя, ярмарок сувенірів та різдвяних прикрас, святкова пошта і навіть офіс, у якому ти маєш можливість домовитись про зустріч із Юленіссеном. Приємною перевагою є те, що насолодитись атмосферою та краєвидами містечка можна безкоштовно.

Шведський Дід має ім’я Томте. Чарівне село, де він проживає, називається Томтеленд і розташоване воно у центрі Швеції. Тут в тебе є всі шанси зустріти фей, спекти різдвяне печиво з ельфами, випити теплого шоколаду в компанії тролів і покататись в кареті із чарівними оленями, а також взяти участь в особливій прогулянці з факелами та феєрверками з королем і королевою Зими. Ну і, звичайно, завжди можна прийти у гості до дідуся Томте, він готовий зустрічати дітей з самого ранку.

Зважаючи на щорічне збільшення кількості резиденцій Діда, не буде дивно, якщо скоро десь у Карпатах отримає постійне місце проживання і український Морозенко.

Костюм Діда МорозаПроте є одне загальновизнане місце, що є батьківщиною Діда Мороза. Звісно, це Лапландія. З 1984 року за офіційним рішенням ООН її проголошено землею Діда Мороза.

Усі ці місця стали центрами тяжіння для дітей та дорослих, що вірять у диво. Звісно, всюди тебе зустріне справжній Дід Мороз у новорічному вбранні. На огляд кожної казкової резиденції варто виділити цілий день, адже там є багато цікавого.

А якщо ти не хочеш чекати, поки Дід Мороз прилетить з далеких країв на своїх оленях до твого міста, створи свято для себе та своєї родини самостійно!

Купуй або замовляй новорічний костюм у нас, економ час і бюджет та отримай яскраві святкові емоції та новорічний настрій. Саме наш костюм Діда Мороза допоможе тобі бути стильним та крутим на новорічному корпоративі, карнавалі або ж на сімейному святі.

Будь унікальним та сучасним, купуй там, де купує сам Дід Мороз - у нашому Kostumi Store, бо тут живе Казка!