31.01.2022, 23:41

Вибираємо кондиціонер у квартиру

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Настало літо, а разом із ним і спека, від якої не знаєш куди сховатися. Добре, якщо на роботі та вдома встановлені кондиціонери. А якщо немає? Особливо не тішить, коли повернувшись додому після робочого дня, замість того, щоб відпочити, ми страждаємо від спеки. Тому для свого комфорту все-таки краще встановити кондиціонер.

І якщо ви нарешті зважилися це зробити, то перш ніж купити кондиціонер, ознайомтеся з основними видами кліматичної техніки. Зараз ринок пропонує великий вибір кондиціонерів, так що можна розгубитися. Завітавши на сайт інтернет-магазину «Наша база» ви побачите різноманітність моделей від провідних виробників, і проконсультувавшись з досвідченими спеціалістами, зможете замовити відповідну.

Основні види кондиціонерів

Відповідно до своїх вимог та можливостей ви самостійно повинні визначитися, який вид кліматичної техніки встановити. Найпопулярнішими в нашій країні є настінні спліт-системи, що складаються з внутрішнього та зовнішнього блоків – зараз їх встановлюють у більшості квартир. До того ж вони відносно недорогі, а вибираючи кондиціонери Донецьк ціна для багатьох відіграє важливу роль. Інтернет-магазин «Наша база» пропонує моделі різної цінової категорії – тут кожен знайде «свій кондиціонер».

Крім настінної, ви можете встановити підлогову або стельову спліт-систему - яка краще підійде вашому інтер'єру. Але треба враховувати, що один кондиціонер охолоджує одну кімнату. Тому якщо ви хочете, щоб свіжо було скрізь, краще встановлювати мульти спліт-систему, що має один зовнішній блок і кілька внутрішніх. Якщо у вашій квартирі є натяжні стелі, підійдуть кондиціонери касетного або канального типу. Останній – прихована від стороннього погляду спліт-система, що дозволяє кондиціонувати та вентилювати одночасно кілька кімнат, регулюючи температуру для кожної окремо. Вся сучасна кліматична техніка забезпечена пультами дистанційного керування і має ряд додаткових функцій та налаштувань - авторежим, нічний режим, охолодження/нагрів, вентиляція тощо. Вони можуть відрізнятися у тієї чи іншої моделі, тому вибираючи кондиціонер, звертайте на це увагу.

Існують ще й моноблочні типи кондиціонерів – віконні та мобільні. Проте через високий рівень шуму вони не особливо популярні. Основним їх плюсом є невисока ціна та простота в установці, а в мобільних остання взагалі відсутня – достатньо вивести шланг у кватирку для повітря.

Вибирайте та замовляйте кондиціонери в інтернет-магазині «Наша база»! Тут вам забезпечать швидке доставлення та професійне встановлення – а це дуже важливо при експлуатації кліматичної техніки.