01.02.2022, 00:59

Індивідуальні заняття з репетитором з англійської мови. Де шукати професіоналів?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Сьогоднішня система освіти вимагає від дітей та підлітків досить високих знань. Навантаження вони отримують чимале, а ось знання часто в одне вухо влітають, а в інше вилітають. Однозначно сказати, чому так відбувається досить складно: хтось просто не хоче вчитися, а комусь недостатньо роз'яснень вчителя з конкретної теми.

Для дитини, яка після школи бачить себе не з мітлою в руках, хороша освіта просто потрібна. З ним потрібно займатися додатково та професійно. Допоможуть підтягнути потрібні предмети репетитори — освітяни з великим стажем роботи.

Знайти сьогодні репетитора не є великою проблемою, знайти справжнього професіонала складніше. Такі індивідуальні уроки коштують грошей, тому багато хто може пропонувати свої послуги лише заради заробітку. Щодо школярів, то часом їх складно змусити піти до якоїсь бабусі позайматися математикою. Та ще і якщо вона живе в іншому кінці міста! Але ця проблема вирішується завдяки інтернету. Freeteachers - найкраща платформа для пошуку репетиторів дома або по Skype. Тут разом з дитиною можна вибрати предмет, викладача, який сподобався, та спосіб навчання. Оскільки всі сучасні діти на «ти» з комп'ютером, то від навчання по Skype вони будуть у захваті. І вам буде спокійніше — чадо під наглядом і справою.

Процес пошуку репетиторів на сайті досить простий. Необхідно залишити заявку із зазначенням предмета, місця занять (у вас вдома, у репетитора, в онлайн-режимі), бажаної вартості та тривалості навчання. Далі вказати свої контактні дані та чекати на відповідні пропозиції. Також репетитора можна вибрати, перейшовши до каталогу. Понад 620 освітян запропонують вам свої послуги з вивчення іноземних мов, усіх шкільних предметів, підготують до вступу до вузів, музичних училищ або школи танців. Робота побудована таким чином, щоб дитина неодмінно вступила до університету і мала знання з майбутньої спеціальності.

Є ресурси, які не вимагають грошей за пошук та зв'язок із репетитором. Водночас вони зацікавлені у якісному навчанні, тому якщо вам не сподобається перший урок, можете розраховувати на повернення коштів за нього.

Плюси навчання по Skype

  1. Гарні ціни. Репетитору не потрібно витрачати гроші на проїзд до учня, а інтернет сьогодні доступний для всіх.
  2. Географічна доступність. Завдяки скайпу ваших дітей може навчати як московський педагог, так і закордонний. Це швидко, просто та дуже зручно!
  3. Безпека. Вам не потрібно пускати в будинок незнайому людину або відправляти дитину до неї. До того ж заняття проходитимуть не тоді, коли зручно репетитору, а коли вільний учень.
  4. Конфіденційність. Можливо дитина не захоче розповідати, що підтягнула успішність завдяки додатковим заняттям. Це його право! Документи та медичні довідки для онлайн-навчання не потрібні.

Інтерактивні уроки стають все більш популярними. Вони допомагають отримати великі знання, підтягнути деякі предмети та успішно закінчити школу.

теги: