25.05.2022, 12:08

Що краще не дарувати коханому на день народження?

Ольга Станішевська | Всі новини автора
подарунок для хлопця

Коли наближається день народження коханої людини, кожна дівчина намагається вибрати для хлопця цікавий і справді потрібний подарунок. Але, напевно, у багатьох прекрасних дам бувало таке, що вони вибирали зовсім не те, що хотів би отримати їхній хлопець у цей день. Для того, щоб ви уникнули подібних помилок і могли вибрати потрібний подарунок для хлопця ми і склали вам перелік того, що дарувати точно не варто.

Домашня тварина

Звичайно, багато чоловіків люблять тварин і можливо навіть замислювалися над тим, щоб завести котика, собачку або може хом'ячка. Але все ж таки, дарувати тварин - це величезна помилка, яку ми радимо вам не робити. Адже по-перше може саме зараз ваш хлопець не готовий до подібної відповідальності або в нього може банально не вистачати вільного часу на те, щоб гідно утримувати тварину. Ну а по-друге, людина повинна сама вибирати свого компаньйона, тоді набагато більше шансів, що людина та тварина зможуть ужитися разом.

Набір інструментів

Навряд чи якась дівчина дуже зрадіє, якщо молодик подарує їй набір посуду для приготування або якісь засоби для прибирання, адже такий подарунок буде виглядати як недвозначний натяк. Саме тому дарувати чоловікам набір інструментів теж неправильно, адже мало хто з сучасних чоловіків можуть зацікавитися подібним презентом. Єдиний виняток – це якщо чоловік сам просив вас про подібний знак уваги, в інших випадках краще підібрати щось інше.

Гроші

Ми припускаємо думку, що ви можете не знати, що ж хоче отримати ваша кохана людина і замислюєтеся над тим, щоб просто подарувати йому гроші на всі його "забаганки". Але повірте, мало хто з чоловіків зрадіє подібному презенту, адже для чоловіків такі подарунки від коханої дівчини дуже дивні. Краще знайти якесь альтернативне рішення, наприклад, подарувати йому сертифікати на враження від bodo. Причому ви можете вибрати відразу кілька варіантів вражень, а ваш хлопець вже сам визначитися, куди саме він вирушить, тож у підсумку він буде точно задоволений вашим подарунком.

Сувеніри

Давно вже варто зрозуміти, що всі ті дрібниці, які дівчатам здаються милими та затишними, чоловікам часто не приносять жодного естетичного задоволення. А це означає, що точно не варто дарувати хлопцеві на день народження свічки, статуетки, фоторамки, вази, чашки з вашим зображенням, м'які іграшки тощо. Подібні презенти можна дарувати лише фанатом коміксів, фільмів або серіалів, і всі ці сувеніри повинні повністю відповідати тематиці його захоплень.

Шкарпетки та спідня білизна

Такі подарунки здаються дуже банальними та недоречними, тому дівчатам давно варто забути про цей варіант. Ці речі ваш чоловік може купити собі і сам, або це можете зробити ви, але в будь-який інший день. На день народження варто дарувати щось не таке буденне, що вже точно принесе йому задоволення. Тому, якщо ви хочете подарувати йому щось практичне, то краще вибрати для нього стильну сорочку, худі, світшот або якийсь аксесуар.

Вибирайте лише правильні презенти для свого хлопця, і тоді гарний настрій у його день народження буде йому гарантовано!