25.11.2022, 18:37

Як розбагатіти перед святами?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

Зовсім скоро розпочнуться зимові свята, а це означає, що наші витрати стрімко зростуть! Зібратися родиною, накрити стіл та відсвяткувати Різдво і Новий рік цьогоріч вийде відчутно дорожче. Проте тим важливіше не пропустити цей чудовий момент і показати, що попри всі негаразди й труднощі ми залишаємося життєрадісними та незламними. 

Утім, нагальним залишається питання, де знайти додаткові кошти, щоб гідно відсвяткувати, певно, найважливіший Новий рік у нашому житті. Ми завчасно провели невеличке дослідження та можемо дати відповідь на це актуальне питання! 

Перш за все, як не крути, додаткові кошти можуть бути лише з додаткових джерел доходу. Залишати своє постійне місце роботи або влаштовуватися на нову не є темою цієї статті. Не беремо до уваги й найбільш очевидні варіанти на кшталт реалізації новорічної продукції та сезонний підробіток (клінінг, робота аніматором, хенд-мейд тощо). Навряд чи у кожного з нас є гараж, набитий штучними ялинками, ялинковими прикрасами, санчатами абощо. Що ж тоді лишається? Акції та розіграші! Одним словом, найкращі варіанти, щоб не докладаючи значних зусиль та не вкладаючи грошей отримати додаткові кошти, які точно знадобляться для святкування. Тим паче, що перед різдвяно-новорічними святами проходять дуже цікаві акції від перевірених компаній-організаторів. Поговоримо про одну з таких детальніше. 

Компанія Prizeme на ринку товарів для дому вже багато років і зарекомендувала себе як чудова альтернатива звичним магазинам побутової продукції. До того ж Prizeme часто проводить маркетингові акції з врученням 317 000 гривень. Погодьтеся, така сума зможе зробити Ваші свята ще більш яскравими та незабутніми! До Нового року Prizeme приурочує нову акцію, в якій Ви легко зможете взяти участь та випробувати свою удачу. Коли ж, як не на свята, фортуна має Вам усміхнутися?! 

У чому особливість участі в такій акції? Потрібно зробити репост? Розповісти друзям? Записати відео? Ні, нічого такого, що Вам могло би бути ніяково робити. За правилами акції, необхідно просто придбати один із товарів, які реалізовує Prizeme, а це дійсно широкий асортимент речей для дому, які Ви купуєте щодня у магазинах. І щоб отримати шанс забрати 317 000 гривень, потрібно лише стати клієнтом цієї компанії. Усе максимально просто й прозоро!  

Головною “родзинкою” є те, що кожне замовлення бере участь в акції від Prizeme окремо. Це означає, що Ви можете у період проведення такого розіграшу зробити добрячий запас товарів для дому і кожне замовлення в рази збільшить Ваші шанси отримати 317 000 гривень! Такі товари не псуються і завжди знадобляться в побуті, тому Ви точно залишитеся у плюсі.  

Нова акція від Prizeme, до речі, стартувала і, цілком можливо, вже з’явилися перші учасники, тому рекомендуємо Вам не марнувати часу та взяти участь, просто придбавши корисну річ і одержавши чималий шанс здобути грошову виплату й чудово відсвяткувати новорічні свята! 

 

теги: