02.12.2022, 11:39

Які еротичні аксесуари обирають українські жінки

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Не лише білизна та стильні, вишукані домашні речі, які ви носите перед своїм чоловіком, мають значення. Аби додати вогника у постіль, а ще створити привід для палкого, пристрасного сексу, не обов’язково купляти щось від Victoria Secret. Можна обійтись маленькими, пестливими еротичними аксесуарами, про які докладніше розповість секс шоп BrokenSofa https://brokensofa.com.ua

У чому різниця між звичайними та еротичними аксесуарами

Перше питання, яке може спасти вам на думку – а яка, власне, різниця, між звичайними та еротичними аксесуарами? Адже еротичні часто дорожчі, ніж звичайні, то чи не простіше придбати щось в улюбленому магазині прикрас й додати це для свого тіла?

Відповідь банальна: ні, не простіше. Серед найширших каталогів прикрас ви не зможете знайти те, що зможе створити відповідний, еротичний підтекст, підкреслити саме ваші форми, а не лише шию та кисті рук. Чи бачили ви коли-небудь у звичному магазині маленьку, металеву з камінчиками, прикрасу, яка додасть сексуальності вашому клітору? Ото ж бо й воно.

Тому саме еротичні аксесуари є тією маленькою родзинкою, якої не вистачає, аби додати пристрасті до звичного сексу. Це спосіб самовираження, можливість вразити свого коханого чимось незвичним, а для вас – відчути себе сексуальною, бажаною та найкрасивішою.

Найпопулярніші різновиди еротичних аксесуарів в Україні

Українські жінки сміливі та грайливі, а тому у топі найпопулярніших аксесуарів для еротичних ігор можна побачити унікальні речі – від стіків на соски до більш вишуканих витворів, які підкреслюють форми тіла.

1. Гартери та чокери

По-перше, варто відзначити, що за незвичним терміном ховається звичайна підв’язка, та сама, яку використовують під час весілля. Невеличка, створена з натуральної шкіри, яка має затискач для панчохи, вона стане гарним доповненням до вашого ніжного, але звабливого образу.

Гартери відмінно виглядають на худеньких жіночих жінках, а тому ми не радимо обирати щось подібне, якщо ви маєте пишну фігуру плюс-сайз.

А от чокери – вже звична для нас прикраса, про яку не чули хіба що ліниві. Це виріб, який створений зі шкіряної стрічки, й доповнений стильною вставкою, наприклад, кільцем або сердечком з металу, камінчиками або еротичним написом. Чокери, надіті на шию, можна використовувати як доповнення до ваших пет-плей ігор, а ще – рольових сюжетів, у якому він підкорює вас й перетворює на свою персональну іграшку.

Лайфхак: якщо вам подобаються більш брудні та незвичні ігри – обирайте чокери, які мають кріплення для повідця, й ви не пошкодуєте про це придбання.

2. Портупеї

А цю прикрасу, у залежності від того, яку саме ви оберете, можна носити не лише під час сексуальних ігор з другою половинкою, а й навіть зі звичними, вуличними образами, наприклад, з сорочками, джинсами та сукнями.

Однак саме портупея, згідно з останніми опитуваннями чоловіків, викликає найбільший рівень збудження. Особливо, якщо вона доповнюється грою у Домінатрікс, у руках якої – ніжний флоггер або ж міцна шльопалка.

А як обрати ту саму портупею? Все дуже просто: якщо у вас світла шкіра – ми настійно радимо чорні моделі, а от якщо ви смуглява – тоді червоні та білі будуть гарним вибором й підкреслять красу вашого тіла. Власницям великих розмірів грудей краще обирати портупеї на груди, які додадуть вашому бюсту ще більшої еротичності, а дівчатам, у яких стрункі та худі ніжки підійдуть рішення з гартерами або у вигляді трусиків.

3. Маски

Маски – основа основ, якщо ви хочете миттєво перевтілюватись у різноманітні образи. Звісно, найпопулярніше рішення – це маска у вигляді кішечки, яка дозволить вам відчути себе розкутою, пристрасною та палкою у ліжку, а вашому чоловіку – спробувати вас приручити.

Однак маски можуть бути ще й з унікальним візерунком, які підійдуть, якщо ви хочете створити вишуканий образ з сукнею на підборах. Й, звісно, поговоримо про звичайні маски з тканини або вінілу, якими можна закрити очі, аби поринути у світ відчуттів та ніжних пестощів від партнера.

4. Перуки

Справжні майстрині перевтілень у ліжку знають, як однією лиш перукою можна викликати надміцну чоловічу ерекцію. Й не дивно, адже це неймовірно широкий простір для реалізації будь-яких мрій. Спробуйте короткі, довгі або середні за довжиною моделі, у тому кольорі, у якому сьогодні мовить ваша сексуальність. Будьте вульгарною та запальною блондинкою, стриманою та недоступною брюнеткою, або ж вільною від комплексів рудою звабницею.

Додамо коротенький лайфхак: підбирайте довжину та колір волосся згідно з вашим кольоровим типом та формою обличчя, аби підкреслити переваги й приховати недоліки.

5. Прикраси для сосків

Жіночі груди апріорі притягують до себе увагу чоловіків. Але якщо цього недостатньо й вам хочеться більшого – тоді обирайте такі дрібнички, як пестіс або стікіні. Вони являють собою маленькі прикраси, які кріпляться безпосередньо на тіло за допомогою легкої, клейової основи або сили вакууму.

Що з ними можна зробити? Наприклад, приховати соски, якщо ви хочете одягнути прозору сукню, або ж навпаки, зробити так, що усі ваші чутливі місця, включно з вульвою, сяяли та блищали різнокольоровими камінчиками.

6. Ланцюжки на тіло

Невеличкі, або ж навпаки, довгі, блискучі металеві прикраси – те, що треба, коли мова заходить про те, щоб додати трохи грайливого настрою у вашу постіль. Серед широкого асортименту можна обрати майже будь що – як моделі, які будуть прикрашати вашу шию та груди, так і ті, які підкреслять довжину ваших ніг, або ніжну горошинку між ними.

А щоб ваш секс став ще палкішим – надягніть ланцюжки на сукню, а потім, коли ваш чоловік зірве тканину з вашого тіла, залишіть металеві аксесуари на шкірі, які будуть звабливо виблискувати, підштовхуючи його до сміливіших дії.

Лайфхаки по підбору еротичних аксесуарів

Щоб обрати правильний аксесуар для пестощів зі своїм чоловіком, ми радимо звернути увагу на наступні поради:

  1. Обирайте колір, який вам подобається та підходить за колірним типом.
  2. Не поєднуйте між собою різні аксесуари, адже це зробить образ перевантаженим та недоречним.
  3. Акцентуйте увагу на вигідних зонах вашого тіла, підкреслюючи форми, які вам подобаються.
  4. Обирайте аксесуари з якісних матеріалів, які будуть приємно відчуватись на вашій шкірі.
  5. Підбирайте те, що подобається саме вам, аби відчувати себе богинею!

А найкращі аксесуари, які стануть запорукою вашого спільного оргазму, можна знайти у сексшопі БрокенСофа!

теги: