03.12.2022, 09:01

Чим промокоди корисні покупцям і бізнесу

Кризові явища в економіці призвели до падіння доходів та викликали ріст цін. Тому багато споживачів змушені шукати можливості заощаджувати гроші, не відмовляючи собі у придбанні необхідних товарів та замовленні послуг. Одним з ефективних методів економії стали промокоди, застосування яких забезпечує суттєві знижки при замовленні продукції в онлайн-магазинах. Їх популярність зумовлена й тим, що промокоди вигідні не тільки покупцям — нові можливості промокоди відкривають і для продавців, які таким чином стимулюють продаж товарів та розширюють аудиторію клієнтів. 

Детальніше про користь промокодів для бізнесу та споживачів розповідаємо далі.

Як промокоди на знижку впливають на ефективність бізнесу

На інтернет-ринку кількість компаній-продавців та товарів постійно збільшується, а значить, зростає конкуренція. Покупці мають широкий вибір та, не дивлячись на економічну кризу, залишаються досить вибагливими. Тому, щоб зайняти та зберегти своє місце на ринку, потрібно бути креативним та застосовувати нові маркетингові інструменти. До способів, з допомогою яких маркетплейси просувають свої товари та стимулюють клієнтів до нових замовлень, належать, наприклад безкоштовні промокоди з https://codes.com.ua/ua/

Пропозиції на знижку знайти можна на офіційних сайтах інтернет-магазинів та спеціалізованих інформаційно-довідкових сервісах. Останні вигідні тим, що на них зібрані актуальні промокоди багатьох вітчизняних та іноземних маркетплейсів, зокрема й всесвітньо відомого іспанського ювелірного бренду “Тоус”. Зауважимо, що промокод Tous з https://codes.com.ua/shops/tous-com дає можливість зекономити до 25% на придбанні вишуканих прикрас, як-то браслети, сережки, кулони, намисто, персні. 

Які товари можна купити за промокодом

Заохочення у вигляді знижок охоплюють практично всі групи товарів. Але найбільший попит на промокоди експерти фіксують стосовно таких категорій:

  • взуття, одяг (чоловічий, жіночий, дитячий);

  • побутова хімія та засоби гігієни;

  • дитяче харчування, вітамінні комплекси, БАДи;

  • смартфони та ноутбуки;

  • побутова техніка, обігрівачі, конвектори;

  • генератори, зарядні станції, павербанки;

  • теплі ковдри, пледи, термобілизна.

Знавці споживчого ринку вважають, що попит на промокоди упродовж наступного року буде зростати, тому що продавцям вони допомагають збільшувати продажі та залучати нових користувачів послуг, а споживачам дають можливість заощаджувати.

теги: