23.01.2023, 15:18

Переваги написання музики у LANET PRODUCTION

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Якісний і цікавий музичний супровід, що запам'ятовується, активно використовується у багатьох сферах. Зокрема, саундтрек необхідний для створення успішного відеоконтенту (від кіно та передач до рекламних роликів, комп'ютерних ігор, стримінгових відео тощо). Саме ретельно підібрана музика дозволяє найкраще передати загальний настрій ролика та доповнити його тематику, а також зацікавити слухачів і занурити їх в атмосферу відео. Для досягнення найкращого результату написанням музики повинні займатися професіонали, які зможуть створити справжній витвір мистецтва. Таку послугу надають творчі фахівці студії ]]>LANET PRODUCTION]]>. 

 

Процедура створення якісного треку

Створення треків на замовлення професійним композитором, які підійдуть для будь-якого відео, відбувається у декілька етапів. Насамперед створюється певна «основа», що виходить з ідеї для майбутнього ролика. За необхідності також створюється текст пісні на замовлення, якщо йдеться не лише про інструментальну музику. Далі початковий варіант музичної композиції адаптується до необхідного темпу, ритму тощо за допомогою правильного аранжування.

Наступним кроком є оформлення створеного аудіоматеріалу, в результаті якого він стає цілісним і завершеним. У процесі зведення треку виконується опрацювання гучності кожного інструменту, усунення частотних конфліктів, зменшення рівня шуму та підбір необхідної тональності.

Фінальний етап — це мастеринг треку та доведення його до ідеалу, що повною мірою забезпечує його якісне звучання. Також за потреби може бути виконаний саунд-дизайн.

Чому варто замовити написання пісень у студії LANET PRODUCTION

]]>Написання пісень на замовлення]]> професіоналів студії LANET PRODUCTION має відразу декілька істотних переваг. Зокрема, до них належать такі важливі моменти:

  • послуги композитора виконуються кваліфікованим фахівцем цієї професії;
  • робота у власній студії звукозапису;
  • використання сучасного професійного обладнання;
  • широкий вибір інструментів — електронних та акустичних;
  • індивідуальний підхід до кожного проєкту;
  • можливість замовити трек для будь-якої мети;
  • прийнятна вартість високоякісних послуг.

Для замовлення необхідної послуги звертайтесь до спеціалістів LANET PRODUCTION за контактним номером телефону, залишайте заявку на сайті або надсилайте відповідний запит на електронну пошту. Контакти студії:

м. Київ, вул. Перемоги, 107

[email protected]

+380930902782

 

 

теги: