23.04.2023, 10:54

Вдвох вдома. Чим зайнятись?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Подружжя залишившись вдома удвох розмірковує, чим можна зайнятися. Варіантів безліч, знайти хобі для обох, зайнятись спортом, приготувати щось новеньке. Також дуже популярні в Україні настільні ігри для двох, тут вибір дуже великий, на всі смаки. Ці варіанти підійдуть у тих випадках, коли погана погода і вийти на прогулянку, майже не можливо. 

Надалі ми спробуємо підібрати розвагу для пари, яка не тільки не дозволить нудьгувати, але й допоможе укріпити відносини. 

Які є варіанти розваг

Вдвох набагато легше знайти щось для розваги, ніж коли людина залишається на самоті.Тут підійдуть різноманітні спільні дії, які можна розподілити як міні обов’язки, навіть у грайливій формі. Головним фактором запобігання нудьги, буде бажання обох прийняти участь у тому чи іншому процесі. Ось невеликий перелік того, що можна зробити:

  • хобі на двох;
  • настільні ігри;
  • спорт для двох;
  • приготування їжі;
  • планування майбутнього;
  • запросити друзів.

З цього списку можна підібрати те, що вам найбільш підходить, наприклад, якесь веселе хобі розважить вас обох. Якщо ви обираєте настільні ігри, на декілька годин ви забудете про все, тільки є одне зауваження, що програючий, не почне істерику, псуючи настрій своїй парі. 

До речі, можна грати на бажання, наприклад, вигравший не миє посуд чи не виносить сміття, так буде веселіше. Навіть якщо ви спортсмен, домашні мінітренування не завадять. Це може бути заняття йогою, або невелика розминка, яка надасть бодрості та підійме настрій.

Як варіант, розглянемо приготування якоїсь нової страви, на теренах інтернету безліч цікавих кулінарних страв, які вам допоможуть влаштувати справжню битву кухарів. 

Плануючи майбутнє, поміркуйте про своє життя через п’ять, десять, п'ятнадцять років, щоб ви хотіли мати, чого досягти, де побувати. Відкрийте карту світу, помрійте які країни ви бажаєте побачити, тут можна створити план на майбутню відпустку. В грайливій формі напишіть листи майбутнього, описуючи, що вас турбує, що робить щасливими, помістить їх у конверти, та напишіть, через скільки років відкриєте. 

Гості в домі це завжди весело. Зателефонуйте чи напишіть самим бажаним, та запросить до себе. 

Пізнайте один одного краще 

При перших знайомствах, ми зацікавлені, та ставимо багато питань, які, на жаль, зникають з виникненням побутових справ. Тут можна урізноманітнити та дізнатись щось таке, чого ви раніше не знали, розповідь про гірший свій вчинок, у якій би країні бажав би народитись знову, порахувати скільки грошей потрібно на всі забаганки й багато подібних питань. Так ви дізнаєтесь один про одного багато нового та ваші взаємовідносини стануть кращими.

теги: