15.08.2023, 13:42

Все, що варто знати про тактичні наколінники

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

Тактична амуніція – це не тільки спеціальне вбрання, бронежилети та шоломи. Важливою частиною такого костюма є й наколінники, про які зазвичай згадують в останню чергу. Однак саме цей аксесуар дозволить зберегти здоров’я колін, які, до речі, є чи не найбільш вразливою частиною опорно-рухового апарату. Однак вибираючи захист для колін для військового чи шанувальника військово-спортивних ігор, вкрай важливо, щоб це були наколінники тактичні, а не звичайні. В чому їхня особливість та як правильно вибрати такий аксесуар – розповідаємо.

Як розпізнати професійні наколінники?

Тактичні наколінники належать до категорії професійної амуніції. Від звичайних моделей, якими можуть користуватися спортсмени, будівельники чи скейтбордисти, відрізняються за низкою параметрів:

  • конструкція – варіанти для військових бувають овальні (охоплюють колінний суглоб повністю) та Х-подібні (є більш гнучкими, тому надають більше свободи руху);
  • міцність – їх виробляють з високотехнологічних матеріалів, здатних витримувати тривалі високі навантаження, удари з різними поверхнями, контакт з агресивними речовинами;
  • амортизація – в професійному військовому захисті для колін вона значно краща;
  • кріплення – накладки надійно фіксуються за допомогою лямок.

Хоч більшість тактичних наколінників доволі масивні, проте важать вони небагато, що є важливою перевагою. В професійних військових моделях з внутрішнього боку може бути додатковий шар з м’якого матеріалу чи пластичного гелю для покращеного захисту суглоба.

Де купувати тактичну амуніцію: чому це має значення?

Тактичні наколінники, та й інша амуніція для військових – товар специфічний, який не знайдеш у найближчому ТЦ. Більшість з тих, хто вперше опиняється перед потребою придбати професійні тактичні аксесуари, опиняються перед дилемою – де замовляти, щоб не помилитися з якістю і не переплатити. Найкраще, що можна порадити – купувати безпосередньо у тих, хто займається виготовленням професійної військової амуніції. В Україні таким виробником є компанія Ukrarmor.

Виробник має свій фірмовий онлайн-магазин, де можна замовити практично будь-що з тактичної екіпіровки, зокрема й наколінники, за найвигіднішою ціною. Що стосується якості товару, то розробки Ukrarmor створюються за міжнародними стандартами, мають сертифікати, що підтверджують міцність та надійність виробів. Спорядження проходить спеціальні випробування згідно з нормами ДСТУ. Тож не дивно, що чимало професійних військових і спецпризначенців замовляють саме у цього виробника й залишать про вироби Ukrarmor позитивні відгуки.

Щоб дізнатися більше про вітчизняного виробника військової амуніції й ознайомитися з асортиментом Ukrarmor, завітайте на сайт компанії. Також тут можна одразу й замовити все необхідне.

 

теги: