17.05.2023, 15:39

Нікотинові паучі VELO : що це, де купити та які переваги

Ольга Станішевська | Всі новини автора

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.  

На правах реклами.  

Сьогодні ми розглянемо один із популярних продуктів альтернативного споживання нікотину - нікотинові паучі VELO. Ці невеличкі “подушечки” привертають увагу споживачів, оскільки є сучасним та інноваційним продуктом, що надає можливість отримати необхідну дозу нікотину без диму*. 

Де можна придбати паучі 

Звичайно, ви можете знайти точки продажу паучів VELO в усіх містах України, але є більш зручний варіант - придбати через інтернет-магазин VELO. Доступ до широкого асортименту продуктів лише за кілька кліків - це ті переваги, якими варто скористатися. 

Сайт https://go-velo.com.ua/products пропонує широкий вибір смаків і форматів. 

В актуальній лінійці VELO**: 

  • 2 крапки — BERRY FROST MEDIUM MINI; 
  • 3 крапки — ICE COOL STRONG; 
  • 4 крапки — BERRY FROST X-STRONG, FREEZE X-STRONG, TROPIC BREEZE Х-STRONG; 
  • 5 крапок URBAN VIBE ULTRA, X-FREEZE ULTRA; 
  • 6 крапок — ARCTIC FROST MAX. 

Формати паучів поділяються на: 

  • Mini  —  ці невеличкі та зручні для переносу і використання паучі. Вони ідеально підходять для тих, хто хоче непомітно використовувати продукт у різних умовах. В одній упаковці знаходиться 20 нікотинових паучів по 0,5 г. 
  • Slim  —  завдяки їх тонкому та елегантному дизайну, Slim паучі є ідеальним варіантом для тих, хто віддає перевагу балансу розміру паучів та їх міцності.. В одній упаковці знаходиться 20 нікотинових паучів  по 0,7 г. 
  • Regular  —  цей найбільший формат паучів VELO, що забезпечує максимальне нікотинове насичення та підходить лише для досвідчених користувачів VELO.. . В одній упаковці знаходиться 18 нікотинових паучів  по 1 г. 

Чому обирають паучі в Україні 

Повнолітні споживачі в Україні починають все більше віддавати перевагу паучам з нікотином. Це пояснюється кількома факторами: 

  1. Паучі можна споживати будь-де та будь-коли. Вони зручніші у використанні, ніж традиційні нікотинові продукти через відсутність диму та запаху*. 
  1. Паучі мають великий вибір смаків, який можна підбирати в залежності від своїх вподобань. 
  1. Нікотинові паучі не містять смол, які містяться в тютюновому диму*. А відповідно, не псують вашу посмішку.  

Вибір паучів з нікотином індивідуальний, тому рекомендуємо перед споживанням ознайомитися з детальною інформацією, що міститься на сайті go-velo.com.ua. Вони пропонують комфорт, різноманітність смаків і форматів. Однак для найкращого досвіду ми рекомендуємо придбання паучів на сайті , де ви зможете знайти найширший вибір продуктів VELO. 

* Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність 

**лінійка актуально станом на 15.08.2023

теги: