22.09.2023, 16:21

Чи корисні інтим іграшки при стресі?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Хоча стрес і тривога виникають у різних сферах життя, їх можна контролювати і зменшити, зокрема, за допомогою любові до себе. Подивіться, як еротичні гаджети допомагають зняти стрес.

Мастурбація - одна з природних сексуальних активностей людини. Найкрутіше в ній те, що нам не потрібен партнер для цього, натомість ми можемо використовувати різноманітні гаджети. Еротичні іграшки, зокрема вібратори, звісно, ставлять на перше місце тіло. Але це також розслаблення для нашого розуму і навіть діяльність, яка впливає на наше здоров'я.

Вібратор і стрес

Любов до себе може покращити психічне здоров'я завдяки гормонам щастя, що виділяються. Згідно з дослідженням, проведеним в Університеті Тор Вергата в Римі, сексуально активні люди, які використовували вібратор, показали знижений рівень тривожності. Коли ми досягаємо піку, ми виробляємо ендорфіни, ті самі гормони благополуччя. Крім того, окситоцин, який виділяється під час оргазму, знижує рівень кортизолу - головного гормону стресу. Ендорфіни впливають на опіатні рецептори в мозку, змінюючи сприйняття болю. Це ті самі хімічні речовини, які виділяються після тривалого тренування або з'їденого чорного шоколаду. Дотик до себе може, по суті, допомогти вам розслабитися.

Які фактори сприяють стресу?

Низька самооцінка та образ тіла також пов'язані із загальним самопочуттям, яке також впливає на стрес. А це може ускладнити боротьбу з повсякденними емоціями - самоприниження дійсно забирає багато енергії. Познайомтеся зі своїм тілом і оцініть, як воно працює.

Мастурбація може допомогти вам покращити сприйняття свого тіла, самооцінку та покращити фізичний стан

Немає сумнівів, що регулярні фізичні вправи в довгостроковій перспективі корисніші для здоров'я серця, ніж будь-який вібратор. Однак дослідження, проведене Університетом медицини і стоматології Нью-Джерсі, показало, що мастурбація також може покращити здоров'я серця. Дослідження Центрального університету Квінсленда, в якому взяли участь 778 дорослих, показало, що оргазм перед сном може допомогти нам скоротити час, необхідний для засинання. Це також може покращити якість сну. Виявилося, що більш ніж половина учасників повідомили про покращення якості сну після мастурбації з вібратором, а 47% повідомили, що оргазм допоміг їм швидше заснути.

Якщо вам подобаються еротичні гаджети, безперечно, вони можуть допомогти вам суттєво збільшити користь від любові до себе. Ми живемо в золотий вік сексуального розкріпачення, і в інтим магазинах можна знайти широкий вибір еротичних іграшок для конкретних цілей. Близько 70% опитаних жінок, які регулярно мастурбують, сказали, що це зменшує інтенсивність менструального болю. А 90% сказали, що порекомендували б цю техніку друзям, щоб зменшити менструальні болі в майбутньому. Вібратори можна використовувати для різних видів стимуляції, які іноді можуть бути корисними, якщо сексуальні відчуття ослаблені, лібідо низьке або ви не можете насолоджуватися оргазмом.

 

теги: