31.01.2024, 22:47

Goo.N – японські підгузки, які знають, що потрібно вашому малюкові

підгузки goon

Сучасні батьки важко представляють життя без такого необхідного дитячого атрибуту як підгузки. І тоді виникає питання: товари якого виробника найкраще підійдуть малюкові? Хорошим вибором стануть японські підгузки Goo.N від відомого виробника паперових побутових товарів Daio Paper Corporation. Goon - Японські підгузники №1, які вже давно користуються популярністю серед вітчизняних споживачів. Що ж у них так приваблює мам та тат, які віддали перевагу цьому бренду?

У чому переваги японських підгузків Goo.N?

Вибір правильних підгузків дуже важливий. Навіть найдорожчі з них не завжди будуть найкращими для вашого малюка, адже організм кожної дитини індивідуальний і може не найкраще відреагувати на неякісний матеріал. Придбавши підгузки Goon, ви можете бути впевнені у здоров'ї свого малюка.

Плюси підгузків марки Goo.N

  1. Використання лише натуральних гіпоалергенних матеріалів для даної продукції. Купуючи як трусики Goon для старших дітей, так і їх аналоги для новонароджених, ваш малюк буде позбавлений неприємних висипань на шкірі.
  2. Невелика товщина є дуже важливим параметром. Завдяки цьому підгузки чудово тримають форму і в них не накопичується наповнювач, забезпечуючи дитині максимальний комфорт.
  3. Просочення внутрішнього шару розчином вітаміну Е. Це особливо добре, коли малюк вже почав сидіти, повзати чи ходити, здійснюючи одночасно багато активних рухів. В цьому випадку варто віддати перевагу трусикам Gong, які при правильному підборі ідеально сидять на дитині і не натирають, навіть якщо у нього надчутлива шкіра і він ні хвилини не сидить на місці.
  4. Жодного неприємного запаху. При цьому підгузки не просочені штучним ароматом, а виготовлені за спеціальною технологією, що дозволяє використовувати натуральні поглиначі всіх запахів.
  5. Спеціальні складки на внутрішній поверхні забезпечують відмінну повітропроникність та відсутність подразнення шкіри. Саме тому педіатри часто рекомендують новонародженим підгузки Goon, адже їхня шкіра часто відрізняється сухістю та підвищеною реакцією на механічне тертя, тому потребує особливого догляду.
  6. Зручність: спеціальні мітки на лямках підгузків дозволяють прикріпити їх симетрично за лічені секунди.
  7. Жодних протікань: всі трусики-підгузки Goon, як для дівчаток, так і для хлопчиків, чудово захистять одяг вашого малюка. Це досягається за рахунок наявності м'якого внутрішнього покриття і рівномірного розподілу поглинаючого шару по всій поверхні. Тому незалежно від фізіології дитини, ці вироби гарантують відмінну сухість ніжок та спини. Крім того, зовні підгузків є спеціальна мембранна фольга, роль якої – утримувати вологу. При цьому вони чудово пропускають повітря.

Особливою перевагою багато батьків вважають те, що на ринку представлені підгузки-трусики Goon для хлопчиків та їх аналоги для маленьких принцес. Вони враховують анатомічні особливості дитини: у першому варіанті спеціальна зона, що вбирає, трохи вище, ніж у виробах для дівчаток.

Розмір має значення

При покупці зважайте на розмірний ряд підгузків Goo.N, які зазвичай повнорозмірні. Якщо вага вашої дитини наближається до верхньої межі потрібного розміру, настав час переходити до наступного. Нижче представлені лінійки підгузків Goo.N:

  • підгузки для немовлят (до 5 кг);
  • підгузки розміру S (для дітей 4-8 кг);
  • розмір М (для дітей 6-11 кг);
  • розмір L (для дітей 9-14 кг);
  • Розмір XL (для дітей 12-20 кг).

Трусики бренду Goo.N бувають наступних видів:

  • S (4-8 кг);
  • М (для дітей, що тільки навчилися повзати, 7-12 кг, унісекс);
  • L (9-14 кг);
  • XL (12-20 кг);
  • XXL (для дітей від 4 років та старше, 13-25 кг)
  • XXXL (15-35 кг).

Користуватися підгузками Goo.N – справжнє задоволення для батьків, оскільки їх дуже легко вдягати та знімати. Крім того, ви можете бути впевнені, що ваша дитина почуватиметься в них комфортно.