24.05.2024, 22:09

Сучасна дошкільна освіта в приватній школі Сlaris Verbis

Олег Білоусов | Всі новини автора
освіта в приватній школі Сlaris Verbis

У сучасному світі важливо враховувати потреби та особливості кожної дитини, створюючи комфортні умови для її розвитку та навчання. Сьогодні дошкільна освіта прагне відповідати сучасним вимогам та стандартам, інтегруючи інноваційні підходи та методики до освітнього процесу. Ось чому важливо розвивати як розумові здібності, а й емоційну, соціальну і фізичну сфери розвитку дітей, допомагаючи їм стати гармонійними особистостями.

Саме у перші роки навчання діти розвивають свої соціальні навички, навчаються незалежності та пізнають навколишній світ. Якісна підготовка до школи в Києві допоможе вашій дитині успішно адаптуватися до нового освітнього середовища та досягати високих результатів у навчанні. Тому вибір дошкільного закладу для малюка – одне з найважливіших рішень, які мають ухвалити батьки.

Приватна школа Сlaris Verbis у Києві

Сьогодні можна спостерігати справжню революцію у сфері дошкільної освіти. Сучасні центри підготовки дітей до школи орієнтуються на інноваційні методи навчання, що виходять за межі традиційних моделей. Прикладом цього є приватна загальноосвітня школа Сlaris Verbis, яка пропонує дошкільну освіту з акцентом на всебічний розвиток дітей, ґрунтуючись на переконанні, що кожна дитина – це індивідуальність. Тут м'яко та ненав'язливо знайомлять дітей з освітнім процесом, допомагають їм розвивати творчі здібності, навички вирішення проблем, а також навчають хлопців отримувати задоволення від навчання.

Школа Claris Verbis допомагає вашій дитині перейти до нового етапу життя, м'яко знайомлячи його з академічними знаннями через гру, навчання та відпочинок. Унікальна програма Preschool дозволяє дітям розвивати свої навички та творчий потенціал, готуючи їх до успішного навчання у старших класах. Досвідчений персонал і затишна обстановка створюють сприятливу атмосферу для кожної дитини, щоб вона могла повною мірою розкрити свої здібності та таланти.

Головні цілі програми Preschool

  • Підготувати дітей до школи, не порушуючи їхнього дитинства.
  • Розвинути в дітей віком соціальні навички, необхідні успішного навчання у школі.
  • Навчити дітей навчатися за допомогою ігор та інших захоплюючих занять.
  • Прищепити дітям любов до навчання.

Академічна підготовка дітей за програмою Preschool

Основні напрямки в даному сегменті програми:

  • математика,
  • вивчення мови та читання,
  • іноземна мова,
  • уроки "я вивчаю світ".

Варто зазначити, що окрема увага приділяється білінгвальності навчального процесу. Це означає, що діти вивчають як рідну, так і іноземну мови паралельно, що розвиває їх когнітивні здібності та допомагає краще засвоювати матеріал. Крім цього, в рамках програми проводяться різні практичні заняття та майстер-класи, які сприяють глибшому розумінню предметів, що вивчаються.

Навчання дітей проходить у формі ігор, які є природним та ефективним способом навчання для дошкільнят. Крім того, малюки працюють над проєктами, які їх цікавлять, що допомагає їм розвинути навички дослідницької роботи, вирішення проблем та критичного мислення. Досвідчені викладачі Claris Verbis враховують індивідуальні особливості кожної дитини та створюють середовище, в якому кожна дитина може розвиватися у своєму темпі.

Емоційний інтелект та розвиток особистості

Крім академічних знань, велика увага в цій програмі, приділяється всебічному розвитку дитини та навичкам ефективної соціалізації. Це означає, що в дітей стимулюються не тільки когнітивні здібності, а й прищеплюються важливі життєві навички, такі як комунікація, взаємодія у колективі й уміння вирішувати конфлікти конструктивно.

Claris Verbis має все необхідне для того, щоб діти могли навчатися та грати у комфортному та безпечному середовищі. Тут передбачено здорове харчування учнів, заняття Art, Science, STEM, IT, екскурсії та виїзні уроки, включаючи психологічний та педагогічний супровід. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина отримала якісну дошкільну освіту, яка допоможе їй підготуватися до школи та стати успішною людиною, то програма Preschool у Claris Verbis – це те, що вам потрібно.

теги: