Новорічний манікюр: модні тенденції

Віктор Білий | Всі новини автора

Ви не знаєте, яким повинен бути манікюр в новорічну ніч? Звичайно, той, який привертає увагу!

Новорічні тренди — багато кольорів

Найбільший хіт цього року — це блискучі, різнокольорові лаки. Звичайно, нікого не здивує повернення нюдових кольорів, пов'язаних з осіннім заходом, гарячим шоколадом, імбиром і корицею.

Лаки для нігтів нюдових відтінків дуже популярні не тільки в більш холодну пору року, але і в інші сезони. Причина в тому, що вони універсальні, жінки охоче їх вибирають, тому що вони відмінно поєднуються як з офіційним, так і з вечірнім вбранням. Любителі нюдових лаків будуть в захваті від теплих відтінків.

Читайте також: Ідеальний манікюр — основні принципи манікюру гель-лаком

Червоний — ідеальний колір на зиму

Безсумнівно, цей колір і його відтінки взимку особливо популярний. Насичені криваво-червоні або відтінки бордового — відмінний вибір для кожної елегантної жінки. Ці кольори мають чудовий вигляд як на коротких, так і на довгих нігтях. Різдвяний манікюр складно уявити без червоного лаку.

Чорний — класичний колір

У цьому суть елегантності, яку не можна пропустити в нашому списку. Чорний колір на нігтях ідеальний в холодні місяці як соло, так і в компанії блискучих прикрас.

Прекрасним рішенням стане класичний лак з додаванням блискучих, немов грудневе небо, частинок.

Дивовижний блюз — новинка зимових нігтів

Осінньо-зимовий манікюр досі асоціюється з приглушеними відтінками, асоціюється з сонною природою. У цьому сезоні дивує одна яскрава тенденція — нігті блакитних відтінків. Може здатися, що яскравий синій або колір індиго трохи довше залишається на нігтях, нагадуючи літнє небо і морські канікули. Цей колір ідеально підходить для зимового манікюру, що нагадує матове скло.

Читайте також: 10 лаків для нігтів, які лякають чоловіків

Колоритний френч

Одна з найцікавіших актуальних тенденцій в області манікюру — це повернення французького манікюру. Довгі роки цей манікюр вважався вершиною елегантності. На цей раз французькі нігті постануть в основному в яскравих соковитих тонах. Треба визнати, що це досить незвичайний тренд для зими.

Зимові нігті з мерехтливими частинками

Цього року не одна жінка захоче з'явитися на різдвяній вечері або новорічному балу з хитромудрим гламурним манікюром. Тут незамінні лаки з мерехтливими частинками. Щоб нігті виглядали зі смаком, лак потрібно використовувати тільки в деталях, наприклад, на одному нігті. Два ідеальних відтінків для зими — срібний і золотий.

теги: