Як обрати нову стрижку. Фото стрижок

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Є дуже багато модних зачісок, тому вибір нового образу може бути досить складним. Щоб зробити правильний вибір, треба врахувати форму обличчя, тип волосся, а також вашу сміливість.

Як коротко постригтися?

По-перше, думати, як коротко ви готові постригтися? Візьміть до уваги вашу форму обличчя. Жінки з маленькими мініатюрними рисами добре виглядають з надзвичайно коротким волоссям. Однак, більшість з нас відчувають себе більш впевненими зі стрижками середньої довжини. Ви повинні вирішити, чи хочете зробити чубок, або повністю відкрити лоб.

Тип волосся

Далі ви повинні подивитися на тип волосся. Немає сенсу вибирати гарний гладкий стиль, якщо у вас є неслухняне хвилясте або кучеряве волосся. Ви будете в кінцевому підсумку розчаровані результатами. На жаль, перукарі не можуть творити дива, хоча вони дуже сильно постараються, щоб дати вам те, що ви хочете.

Простий або складний стиль

Ви повинні вирішити, скільки часу ви хочете витратити на нову зачіску вранці. Якщо часу немає, то укладання стрижки повинна бути простою. Звичайно, якщо у вас є багато часу, то складніший стиль може бути для вас.

Не забувайте, що короткі стрижки потрібно «оновлювати», по крайній мірі, кожні 6 тижнів в залежності від довжини. Ви повинні враховувати витрати часу і коштів для ваших частих поїздок в перукарню.

Якщо у вас дуже довге волосся, краще поступово скорочувати волосся, щоб не пережити шок після роботи майстра.

Якщо ви хочете «ростити» волосся, то короткий боб, швидше за все, найкращий початок для цього.

Є такі стрижки, які просто укладати й підходять для волосся різної довжини. Наприклад, стрижка каскад підходить майже всім, не потребує частого коригування. На koketki.biz описані різні способи виконання цієї стрижки.

Яку коротку стрижку вибрати?

Дуже короткі стрижки йдуть не всім, але підходять для всіх типів волосся. Добре виглядають і з прямими та хвилястими. Їх можна носити з довгою чубчиком. Дуже хороша зачіска, якщо ви хочете щось просте і не хочете витрачати багато часу на укладку.

  

Дуже довгий чубчик може бути опущін на очі, а може бути відкинут назад. Підходить для більшості типів волосся, але, можливо, їх доведеться випрямити, якщо хочете ідеально гладкий вид.

 

Зачіска нижче ідеально підходить для природно кучерявого волосся.

Це боб, можна залишити, щоб волосся висохли природним шляхом. Можна висушити феном, тоді буде хороший об’єм.

 

теги: