Як вибрати ідеальні гумові чоботи для дітей?

Віктор Білий | Всі новини автора
резиновые сапоги

Кожен батько хоче дати своїй дитині найкраще. Це правило поширюється і на одяг, і на взуття – ми постійно шукаємо найкращі матеріали, зручний крій, модні забарвлення. Взуття - це обов'язковий предмет одягу, яким діти інтенсивно користуються щодня. Наприклад, восени необхідним атрибутом дитячого взуття є гумові чоботи. Однак іноді їх вибір може бути досить проблематичним. Як зробити це правильно – відповіді нижче.

Якісний матеріал

Найголовніше, на що слід звертати увагу при виборі гумових чобіт для дитини, – це матеріали, з яких вони зроблені. Пам'ятайте, що деякі з них можуть бути токсичними або викликати алергію. Багато дешеві гумові чоботи виготовлені з матеріалу, який містить такі небезпечні елементи, як свинець, кадмій або нікель. Перед покупкою обов'язково переконайтеся, що гумові чоботи виготовлені з безпечного матеріалу, такого як полівінілхлорид, що не містить фталатів.

Читайте також: Веллінгтонові чобітки: як вибрати гумові чоботи

Гумові чоботи всіх кольорів веселки

Пам'ятайте, що взуття повинна бути не тільки зручною, але і подобатися маленьким модникам, які часто бувають досить різкими модними критиками. Вибирайте чобітки яскравих кольорів, які напевно сподобаються діткам ясельного і старшого віку.

Розмір має значення

Гумові чоботи, як взуття, використовувана в особливих умовах, повинні легко пристосовуватися до ніг, щоб можна було надіти теплі шкарпетки або утеплювачі.

Вибираючи розмір взуття, пам'ятайте, що довжина устілки повинна бути приблизно на 0,5-1,5 см довше стопи дитини.

Утеплювачі для гумових чобіт: комфорт ніг понад усе

Дитячі гумові чоботи - це взуття, яке дитина носить не тільки під час теплого літнього дощу, але і ранньою весною чи пізньою осінню, коли ще досить холодно. Однак кожен батько добре знає, що навіть попри несприятливі умови, низьку температуру або калюжі по щиколотку, прогулянка завжди приносить задоволення юним мандрівникам. Тому, вибираючи ідеальні "приборкувачі калюж" для своїх малюків, переконайтеся, чи можна надіти товсті шкарпетки або покласти всередину спеціальні утеплювачі.

Читайте таклж: Модні та стильні гумові чоботи

Виявляється, навіть така непримітна річ, як гумові чоботи, повинна відповідати безлічі вимог, але зараз все більше виробників роблять акцент на високій якості своєї продукції за відносно розумною ціною, тому знайти ідеальне взуття нескладно. Вдало підібрані гумові чоботи прослужать вашій дитині довго і дозволять насолоджуватися пустощами в дощові дні по дорозі в дитячий сад.