Корисні звички для підтримки здоров’я

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Кожен хоче бути здоровим! І щоб їм стати, не обов'язково ходити по лікарях та ковтати пігулки. Дуже багато для свого організму ви можете зробити, лише змінивши деякі свої звички.

Наприклад, снідати вранці. Вчені стверджують, що сніданки – це запорука здоров'я. Люди, які не нехтують ранковими їдою, більш бадьорі, енергійні, а також менше страждають від зайвої ваги. Найкращий сніданок – це каша, зварена на молоці, з додаванням шматочків фруктів чи ягід.

Не забувайте і про молочні продукти. Вони містять багато кальцію, який необхідний нормального функціонування організму. Прекрасним засобом профілактики захворювань серцево-судинної системи є зернові продукти, які містять багато харчових речовин. Але не варто ними занадто захоплюватися.

Ідеальним обідом можна вважати салат з овочів. Бажано, щоб до його складу входили помідори, болгарський перець та броколі.

Цілком обмежте споживання води з-під крана, вона занадто шкідлива. Купуйте собі фільтр і пийте лише пропущену через нього воду.

Пийте натуральні свіжі соки, вони не тільки корисні для загального стану організму, але і здатні на 76% знизити ризик розвитку хвороби Альцгеймера.

Влітку не забувайте використовувати захисний крем, щоб уникнути опіків, а також запобігти розвитку раку шкіри. Та й узимку бажано використовувати крем для обличчя із протисонцевими фільтрами.

Займіться чимось творчим! За словами вчених, у людей, які писали твір про своїх близьких та улюблених людей, а також малювали до них ілюстрації, знизився рівень холестерину.

Не відкладайте миття посуду та прасування білизни, а також не перекладайте ці обов'язки на інших! Виявляється, навіть подібна фізична активність знижує рівень глюкози в крові, а отже, і зменшує ризик розвитку діабету.

За матеріалами Newsme