Професійні експрес-тести в магазині Medbuy.online

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Успіх лікування багатьох захворювань залежить від того, чи своєчасно було встановлено точний діагноз і розпочато лікування. Експрес-діагностика дає можливість виявити патологічний процес в організмі людини задовго до появи перших симптомів хвороби. Приватна компанія MedBuy пропонує широкий асортимент експрес тестів для професійного використання кваліфікованим медичним персоналом. Вони дають змогу швидко провести якісну експрес-діагностику в кабінеті лікаря чи біля ліжка пацієнта.

Асортимент експрес-тестів MedBuy

Приватна компанія MedBuy є дистриб’ютором різних типів професійних експрес-тестів для діагностики in vitro (IVD) від таких брендів:

  • Ameda (Австрія);
  • Vitassay (Іспанія);
  • Intermedical і Screen Italia (Італія).

Усі експрес-тести пройшли сертифікацію СЕ і призначені для використання в лікувально-профілактичних закладах.

MedBuy — надійний партнер для лікарів первинної ланки медичної допомоги, сімейних лікарів, фахівців приватних клінік і медичних діагностичних лабораторій. Компанія створила партнерську програму для заохочення лікарів, які довіряють експрес-тестуванню і використовують швидкі тести у своїй практиці.

Фахівці, які реєструються у програмі, укладають із компанією MedBuy партнерську угоду на умовах публічної оферти та створюють на її сайті власний онлайн-кабінет. Зареєстрований у програмі лікар безкоштовно отримує експрес-тести, щоб використовувати їх для діагностики, конвертувати в кошти та заробляти бонусні бали.

Учасник програми має можливість самостійно замовляти потрібні експрес-тести, не виходячи зі свого кабінету. Замовлення доставляється кур’єром або поштовою службою. Експрес-тести, представлені в компанії MedBuy, вирізняються високою загальною достовірністю. Вони дають змогу швидко проводити якісну діагностику — визначати наявність або відсутність маркерів захворювання.

Особливості партнерської програми MedBuy

Лікареві не потрібно оплачувати замовлення та доставку експрес-тестів. Він одержує їх безкоштовно і на свій розсуд рекомендує пацієнтам для проведення діагностики чи скринінгу. Пацієнтам, які погоджуються на тестування, лікар надає спеціальний QR-код, за яким вони оплачують потрібний експрес-тест банківською карткою. Після того як лікар одержить підтвердження платежу у вигляді SMS і повідомлення на електронну пошту, він виконує тестування.

За кожне проведення тестування лікарю нараховують бонуси — бали, що є певним відсотком від вартості експрес-тесту. Якщо протягом місяця на його рахунку накопичено 1000 і більше балів, їх можна конвертувати у гроші й перевести на картковий або розрахунковий рахунок, відкритий в українському банку.

 

теги: