Рекомендації щодо вибору найкращих засобів для догляду за волоссям

Ольга Станішевська | Всі новини автора
догляд за волоссям

Догляд за шкірою голови та волоссям – важливий етап для краси кожної дівчини. Однак, щоб локони були справді доглянутими та блискучими, потрібно вибрати якісну доглядову косметику – шампуні, кондиціонери, маски. У цій статті ми розповімо на які основні моменти звернути увагу, вибираючи доглядові засоби для волосся.

На що звернути увагу при виборі?

Вибираючи косметику для волосся ми рекомендуємо враховувати декілька важливих моментів. Ми описали головні аспекти у списку далі:

  • Бренд косметики. Сучасний ринок пропонує велику кількість професійної косметики для волосся. Однак, будьте уважні при виборі та довіряйте перевіреним брендам, які вже не один рік працюють на ринку та мають позитивні відгуки клієнтів.
  • Ваша потреба. Звісно дуже важливо вибирати косметику, яка виконуватиме ваш основний запит (окрім очищення шкіри голови). Якщо у вас фарбоване волосся, потрібно вибирати відповідну лінійку, так само як і при випадінні локонів та інших специфічних потребах.
  • Склад засобів. Дуже важливо – прочитати склад косметики та проаналізувати його. Важливо, щоб у складі шампунів та кондиціонерів була велика кількість вітамінів, мінералів, рослинних екстрактів та шовку. Якщо вас цікавлять засоби із якісним та не “пустим” складом, професійна косметика для волосся Chi стане чудовим вибором.

Ну і звісно варто визначитися із бюджетом. Очевидно, що якісні засоби не можуть коштувати дуже дешево. Тому не намагайтеся зекономити, адже від цього залежить краса та здоров'я вашого волосся.

Яку косметику краще мати в арсеналі для догляду за волоссям?

Визначившись із критеріями вибору косметики, потрібно також розуміти, якою має бути база доглядових засобів для волосся. Звісно, перше і найважливіше – це шампунь. Краще вибирати цю косметику відповідно до того, чого потребує ваша шкіра голови (чи вона жирна, суха, чутлива, чи із лупою) або за потребою – для фарбованого чи пошкодженого. Точно так само потрібно підібрати й кондиціонер для волосся, який варто наносити після того, як ви помиєте голову.

Ще один важливий елемент у догляді – маска для волосся. Її краще обирати із тієї ж серії, що й інші засоби, однак, можна поєднувати різні серії, якщо вони підходять за складом та потребою.

Чудовим доглядовим засобом буде рідкий шовк, який додаватиме волоссю блиску, робитиме його м'яким та еластичним. Така сироватка гарантуватиме легкість у розчісуванні та укладанні, захищаючи від пошкоджень та попереджаючи ламкість.