22.10.2020, 11:06

Модні зимові шапки для жінок 2020/2021

Віктор Білий | Всі новини автора

За часів СРСР шапки були частою причиною сварок з батьками, тому що раніше не було такого великого вибору фасонів і кольорів. Сьогодні ж дівчата і жінки із задоволенням купують модні жіночі шапки, адже дизайнери створили стільки цікавих і оригінальних моделей зимових шапок, що перед ними складно встояти.

Жіночі шапки: модні фасони

Жіночі головні убори особливо в мороз і вітряну погоду просто необхідні. Це добре знають люди, які борються з частими головними болями й проблемами з носовими пазухами. Згідно з дослідженнями, через непокриту голову йде 11% тепла від тіла, а якщо це маленькі діти – то навіть набагато більше. Голова найменше пристосована до збереження тепла і на ній практично відсутня ізоляція у вигляді жирової тканини, а розташовані тут кровоносні судини не скорочуються, як в інших частинах тіла. Тому шапка в холодну пору року — просто незамінна річ в гардеробі, незалежно від статі та віку!

Читайте також: В'язані шапки для всієї родини

Жіночі головні убори бувають різних стилів, кольорів і матеріалів. Взимку шапка — обов'язковий предмет гардероба. Однак часто буває складно вибрати відповідний аксесуар, щоб він зберігав відповідний стиль і водночас забезпечував тепло. Пропонуємо на вибір кілька варіантів.

  • Проста шапка приглушеного кольору – одне з безлічі пропозицій. Вона відмінно виглядає з витонченими луками, в основі яких можуть бути як штани та джинси, так і спідниці – від міді до максі.
  • Берети та кепки – справжні хіти цього сезону! Ці "паризькі"головні убори переживають сьогодні Ренесанс. Вони красиво доповнюють стильні образи, виглядають свіжо і модно. Берети, зокрема, відмінно підкреслюють вилиці та допомагають прикрити занадто високий лоб.
  • В'язані зимові шапки – виріб, який ніколи не виходить з моди. Шерсть — витончений матеріал, надзвичайно міцний і м'який, що володіє теплоізоляційними та гігроскопічними властивостями. Такі шапки зберігають голову в теплі, а різноманітність стилів просто вражає. Жіноча зимова шапка насиченого кольору вигідно урізноманітнює ваш гардероб. Червоний, жовтий або синій колір прекрасно доповнять мінімалістичний піджак або підкреслять чорне вбрання.
  • Не відмовте собі в радості покупки зимових шапок 2020/2021, прикрашеними брошками, квітами, значками.
  • Стилісти рекомендують сміливо купувати теплі шапки зі штучного хутра, натурального і в поєднанні з іншими матеріалами, адже красиві зимові шапки для жінок-це спочатку турбота про здоров'я і красу.
  • Сміливі модниці можуть носити хутряні та спортивні зимові жіночі шапки 2020/2021. Такі фасони підійдуть креативним дівчатам. Такі головні убори часто доповнені прикрашені різноманітними написами та прикрашені хитромудрими помпонами. Ці модні зимові жіночі шапки поєднують в собі елегантність і простоту, створюючи приголомшливий зимовий образ.
  • Не пропустіть круті та оригінальні жіночі шапки з вушками. Такі цікаві та веселі жіночі шапки можна зробити самостійно з хутра.
  • Такі жіночі головні убори, як бейсболки, капелюхи з полями та гангстерські моделі, залишаться популярними взимку 2020/2021 року,

І пам'ятайте, що модні зимові жіночі шапки взагалі здатні перетворити будь-яку жінку в королеву.

Читайте також: Кращі зимові шапки для ваших дітей