30.01.2021, 11:13

Лаки для нігтів: коротка інструкція по вибору

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Доглянуті руки є візитною карткою кожної жінки. Однак крім відповідного догляду, потрібно також подбати про модний колір нігтів, який додасть яскравості та зверне на себе увагу. Широка колірна гамма лаків дає можливість підібрати відповідний відтінок не тільки до стилю, але і до певної пори року, настрою або якого-небудь заходу. На цей час досвідченим покупцям пропонується широкий асортимент лаків, які відрізняються один від одного не тільки кольоровою гамою, але також міцністю або сумішшю. Щоб полегшити вибір потрібного косметичного засобу, прочитайте це коротке керівництво.

Як розпізнати хороший лак

Зараз косметичні компанії змагаються у виробництві лаків для нігтів в нових колірних наборах, з поліпшеними формулами або мають нові й все більш складні властивості. Професійні лаки для нігтів не містять у своєму складі шкідливих хімічних речовин — вони не тільки красиві, але і безпечні, міцні та легкі в застосуванні. Однак необхідно пам'ятати, що лак, нехай навіть професійний, — не єдиний засіб для ідеального манікюру. Всілякі засоби по догляду за нігтями, які зміцнюють і відновлюють пошкоджені нігтьові пластини, лаки-основи, що закріплюють фіксатори лаку, а також інші б'юті-засоби, які у великому асортименті представлені в інтернет-магазині професійної косметики й парфумерії Beauty-Insider, дозволять створювати шикарний манікюр навіть в домашніх умовах.

Гарний колір і ідеально нафарбовані нігті — це фінал професійного манікюру і краща прикраса жіночих рук. Невід'ємними характеристиками хорошого лаку для нігтів є:

  • стійкість кольору;
  • зручний пензлик для нанесення;
  • швидке висихання;
  • стійкість до стирання і відшарування.

Найбільш популярні види лаків

Ось кілька основних видів цього косметичного засобу, які служать як для догляду, так і для прикраси нігтів.

Безбарвні — надають нігтям м'який блиск. Дуже часто мають у своєму складі живильні речовини, які, крім того, зміцнюють і покращують стан тонких і ламких нігтів. Ідеально підійдуть на кожен день, бо виглядають дуже природно.

Прозорі — злегка просвічують і не зафарбовують нігті повністю. Як правило, мають молочні, рожеві й бежеві відтінки, які використовуються для французького манікюру.

Лаки для нігтів

Сітловідбивальні — створюють ефект хамелеона, бо в залежності від кута падіння світла, колір лаку змінюється.

Матові — лаки без блиску, які дуже добре покривають ніготь. Часто їх використовують як базу під прикраси.

Лаки для нігтів

Дзеркальні — відмінно імітують дзеркальний ефект завдяки металевій поверхні, що відбиває світло.

Лаки з ефектом кракелюру (тріснутого лаку) — шар лаку тріскається через кілька хвилин після нанесення, створюючи неповторний візерунок на нігтях.

Лаки для нігтів  

Теплові — їх колір змінюється під впливом температури.

Магнітні — містять найдрібніші металеві тирса, які під впливом спеціальної магнітної пластини складаються в неповторні візерунки.

Лаки для нігтів

Пісочні — містять частинки, завдяки яким пофарбовані нігті виглядають, як посипані кольоровим піском.

Кожен лак для нігтів може мати додаткові властивості. В інтернет-магазині Beauty-Insider можна підібрати професійні лаки, які завдяки вмісту смоли в складі можуть протриматися на нігтях до 10 днів. Дуже міцні також гель-лаки, що являє собою поєднання традиційного лаку з гелем, який виконує зміцнюючу функцію. Швидковисихаючі лаки ідеальні для нетерплячих модниць, бо висихають вже протягом хвилини, іноді навіть за 30 секунд. Це вельми зручне рішення для тих, хто часто забуває нафарбувати нігті вчасно і робить це прямо перед виходом з дому. Широкий асортимент для догляду за нігтями й створення б'юті-стайла допоможе будь-якій жінці мати завжди бездоганний манікюр.

теги: