31.01.2021, 22:07

Светр: як виглядати стильно

Ольга Ранська | Всі новини автора

Наближається зима, і все частіше ми будемо одягатися в теплі і затишні светри. Як же перетворити цю, досить повсякденну, річ в стильний елемент гардеробу? Для цього є кілька способів.

Фасон і розмір

свитер

Головна запорука успіху вашого вбрання – правильно підібраний фасон светри. Для створення ошатного образу добре підходить облягаючий светр, за умови, що він добре на вас сидить. Але можна використовувати і вільні, навіть мішкуваті, моделі. Також актуальні в цьому сезоні укорочені светри.

Светр та біжутерія

Прекрасний спосіб зробити образ більш ошатним, доповнивши светр ефектними прикрасами. До того ж, в цьому сезоні актуальні короткі і досить масивні намиста. І якщо ви хочете використовувати таку прикрасу, то ваш светр повинен мати або не глибокий виріз, або не високий воріт.

Светр може добре поєднуватися зі стильним піджаком і зі шкіряною курткою. Також для створення більш вишуканого образу його можна поєднувати з трикотажним кардиганом. А якщо ваш светр має спокійний і однотонний колір, то він відмінно буде виглядати з піджаками як нейтрального, так і яскравого кольору.

свитер

Як можна носити один і той же светр. Дивіться відео тут

свитерЗ'ємний комір

Ця деталь миттєво перетворить ваш образ. Адже знімні деталі допомагають легко змінювати зовнішній вигляд в залежності від настрою і обставин. У цьому сезоні слід віддати перевагу знімним комірів зі шкіри або текстилю округлої форми або з металевими куточками.

Прикрасьте светр деталями

Якщо використовувати декоративні аксесуари, то навіть старий скромний светр можна перетворити в модний шедевр. Це можуть бути шкіряні «заплатки» на ліктях, накладки на плечах з заклепками або дрібними стразами. Але якщо ви наділи светр з такими прикрасами, головне, щоб інша частина вашого вбрання була максимально простою.

Заправте светр в спідницю або штани

Це теж спосіб освіжити старий светр, особливо, якщо він кілька мішкуватий. Але светр повинен бути з тонкого трикотажу. І якщо заправити светр в спідницю-кльош, доповнивши ансамбль туфлями на високих підборах, з ремінцем на підйомі і круглим носком, то можна отримати досить жіночний образ в стилі «ретро».

Що робити, якщо светр сів після прання – дізнайтеся тут

Про горловину

Слід пам'ятати, що светри з високим або округлим вирізом йдуть не всім. Зокрема, не слід їх носити власницями пишного бюста. Найбільш вдалий вибір у всіх відносинах – светр з V-подібним вирізом.